officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Υπόθεση Σαρικλή, δολοφονία η εξαφάνιση.

26 Οκτ, 2019 - 01:10
Υπόθεση Σαρικλή, δολοφονία η εξαφάνιση.

Εξιχνιάστηκε υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 92χρονου Μιχάλη Σαρικλή που διαπράχθηκε στις 11 Νοεμβρίου 2016 στη Σάμο. Ως κίνητρο της δολοφονίας εμφανίζονται οι οικονομικές διαφορές που είχε ο φερόμενος δράστης με το θύμα καθώς ο τελευταίος είχε δανείσει μεγάλο χρηματικό ποσό στον δράστη.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες το θύμα άρχισε να απαιτεί την επιστροφή των χρημάτων του, με τελευταία φορά, αυτή της μοιραίας νύχτας της 11ης Νοεμβρίου του 2016.

Το θύμα πήγε στον χώρο εργασίας του δράστη και άρχισε να απαιτεί τα χρήματα που του οφείλονταν.

Στη συνέχεια εκείνος έφυγε και γύρισε στο σπίτι του, το οποίο βρίσκετε σε οικισμό περίπου τέσσερα (4) χιλιόμετρα από τον χώρο εργασίας του φερόμενου δράστη.

samostimes sariklis house2

Το σπίτι του θύματος

Ο 92χρονος Μιχάλης Σαρικλής όμως δεν επέστρεψε μόνος του, τον ακολούθησε με το αυτοκίνητο του ο δράστης, μέχρι την αυλή του σπιτιού του. Εκεί λογομάχησαν με ένταση και σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης χτύπησε το θύμα, εκείνο έπεσε κάτω και τραυμάτισε θανάσιμα το κεφάλι του  στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου.

Στη συνέχεια ο δράστης μετέφερε το πτώμα του 92χρονου στην περιοχή Μάνα Άγιος Παντελεήμονας Κοκκαρίου όπου τον έριξε σε ένα χαντάκι και τον κάλυψε με κλαδιά. Λίγες ημέρες αργότερα στις 26 Νοεμβρίου δηλώθηκε η εξαφάνιση του 92χρονου από τον γιό του στο αστυνομικό τμήμα της Ερέτριας στην Εύβοια.

Από εκεί ξεκινούν και οι έρευνες των αστυνομικών αρχών.

Τρία χρόνια αργότερα μετά από συστηματική και έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με τη συνδρομή του Τμήματος Συλλογής και Διαχείρισης Πληροφοριών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, εξιχνιάστηκε η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος του 92χρονου.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 74χρονου Έλληνα για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ο οποίος συνελήφθη με ένταλμα Δικαστικής Αρχής σήμερα και κρατείται στην Ασφάλεια Σάμου.

Ο 74χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα. Ο δράστης ανήκε στο οικείο περιβάλλον του θύματος με τον οποίο γνωρίζονταν χρόνια και διατηρούσε φιλικές σχέσεις με το θύμα.

Σήμερα, ο 74χρονος υπέδειξε το σημείο, όπου βρέθηκαν ανθρώπινα οστά, τα οποία θα αποσταλούν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά για εξέταση.

Με την υπόθεση ασχολήθηκε και η τηλεοπτική εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στην κάμερα της οποίας ο δράστης μίλησε και υπέπεσε μάλιστα σε αρκετές αντιφάσεις.

Για την εξέλιξη της υπόθεσης ενημερώθηκε σχετικά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Σάμου. Σημειώνεται ότι ειδικά από τον Αύγουστο και μετά, η Ασφάλεια Σάμου μαζί με τη νέα εισαγγελέα επιτάχυναν τις προανακριτικές ενέργειες για την συλλογή ενοχοποιητικών στοιχείων σε βάρος του δράστη, ο οποίος από νωρίς συγκέντρωνε τις υποψίες, καταλήγοντας οι Αρχές στην εξιχνίαση της υπόθεσης.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software