Κοινωνία

Στήριξη απόρων δημοτών απο τη Σαμιακή Αρωγή

5 Δεκ, 2019 - 02:12
Στήριξη απόρων δημοτών απο τη Σαμιακή Αρωγή

Τα κοινωνικά προγράμματα και η κοινωνική συνοχή είναι η πρώτη προτεραιότητα μας, αποδεικνύοντας έτσι ότι στο επίκεντρο της πολιτικής μας έχουμε τον συνάνθρωπο, τον συμπολίτη μας.

Χαρμοσύνως φέρουμε σε γνώση των δημοτών ότι το Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ, ΣΑΜΙΑΚΗ ΑΡΩΓΗ», στα πλαίσια της μέριμνας και στήριξης απόρων δημοτών εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του Νέου Έτους, θεωρεί επιτακτική ανάγκη να διανείμει είδη διαβίωσης-διατροφής σε κατοίκους της νήσου Σάμου που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα διαβίωσης ως κατωτέρω :

Στους πλέον οικονομικά αδύναμους δημότες που είναι εγγεγραμμένοι στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Ι. Μητροπόλεως Σάμου "Η ΑΓΑΠΗ" με την προσφορά αγαθών, προκειμένου αυτή να τα διανείμει σε συμπολίτες μας. Δια του τρόπου αυτού εκφράζει το Νομικό μας Πρόσωπο έμπρακτα τα φιλάνθρωπα συναισθήματά του και την αγάπη του προς την Τοπική Εκκλησία, η οποία στηρίζει με στοργή μεγάλο αριθμό αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

Τα είδη διαβίωσης, είναι τρόφιμα πρώτης ανάγκης (σε επαρκή ποσότητα), ήτοι :

1. 500 κοτόπουλα κατεψυγμένα των 2000 γραμ.

2. 500 κιλά ζάχαρη

3. 500 τεμ. χυμό τομάτας

4. 500 κιλά αλεύρι

5. 500 κιλά ζυμαρικά (500 τεμ. κριθαράκι-500 τεμ. μακαρόνια των 500 γραμ.)

Τα είδη διαβίωσης θα παραδοθούν στον υπεύθυνο του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Ι. Μητρόπολης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών "Η ΑΓΑΠΗ" την 9η Δεκεμβρίου 2019 και είναι συνολικής αξίας 3.329,95 €.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ι. ΠΑΤΣΙΔΗΣ

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι