officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Ο Δήμος Αν. Σάμου για τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 11/12

10 Δεκ, 2019 - 04:12
Ο Δήμος Αν. Σάμου για τις κινητοποιήσεις της Τετάρτης 11/12

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου, στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που έχουν οργανωθεί στο Βόρειο Αιγαίο, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, για το πρόβλημα του προσφυγικού-μεταναστευτικού, εμμένει στις πρόσφατες αποφάσεις του Δημοτικού του Συμβουλίου:

- Αντιτίθεται, δεν αποδέχεται και απορρίπτει το σχεδιασμό της κυβέρνησης, όπως αυτός ανακοινώθηκε, από τον Υφυπουργό ΥΕΘΑ, κ. Στεφανή, στις 20/10/2019. -Απαιτεί την άμεση αποσυμφόρηση του νησιού από πρόσφυγες και μετανάστες και την μετακίνηση τους στην ενδοχώρα. -Να δημιουργηθεί μόνο μικρή δομή καταγραφής, ταυτοποίησης και πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, προσφύγων – μεταναστών.

-Να κλείσει το υφιστάμενο hot spot της πόλης της Σάμου και να παραδοθεί ο χώρος κατά κυριότητα στο Δήμο Ανατολικής Σάμου.

-Να ενισχυθεί το προσωπικό του Νοσοκομείου Σάμου, των Αστυνομικών και Λιμενικών Αρχών. -Να συνδιοργανώσει άμεσα και συντονισμένα κινητοποίηση των Δήμων Βορείου και Νοτίου Αιγαίου, των Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων καθώς και των ετεροδημοτών σε παράσταση διαμαρτυρίας στον Πρωθυπουργό, στο μέγαρο Μαξίμου. Πληροφορεί τους κατοίκους του Δήμου Ανατολικής Σάμου, ότι την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, οι Διοικητικές –

Οικονομικές Υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν κλειστές και θα λειτουργήσουν μόνο οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου και η Υπηρεσία Αποκομιδής Απορριμμάτων.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software