officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Στους 18 οι συλληφθέντες για τον πετροπόλεμο της προηγούμενης εβδομάδας στη Σάμο

24 Δεκ, 2019 - 05:12

samostimes Riots migrant camp on Samos 2 αντιγραφο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου διενεργείται προανάκριση για έκνομες ενέργειες που διαπράχθηκαν την 19-12-2019, σε δομή παραμονής αλλοδαπών στη Σάμο. Ταυτοποιήθηκαν, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα, για την εμπλοκή τους στα συγκεκριμένα περιστατικά είκοσι τέσσερις (24) αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαοκτώ (18) από αυτούς, στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, που πραγματοποιήθηκε χθες (23-12-2019).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους περιλαμβάνει τα αδικήματα της διατάραξης κοινής ειρήνης, της διέγερσης, της απόπειρας πρόκλησης σωματικών βλαβών, της κλοπής, της πρόκλησης φθορών, της διατάραξης λειτουργίας υπηρεσίας και της παρακώλησης συγκοινωνιών.

Ειδικότερα, οι προαναφερόμενοι αλλοδαποί –κατά περίπτωση- συμμετείχαν σε βιαιοπραγίες κατά αστυνομικών και εγκαταστάσεων, ενεπλάκησαν σε κλοπή τροφίμων, φαρμάκων και υλικοτεχνικού εξοπλισμού και διατάραξαν, με ενέργειές τους, την ομαλή λειτουργία συγκοινωνιών, καθώς και υπηρεσιών της δομής. Κατά τον χρόνο της αστυνομικής επιχείρησης πραγματοποιήθηκαν και εξήντα (60) προσαγωγές.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software