Κοινωνία

Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος στη Σάμο, αντιδρούν βουλευτές της Κρήτης

13 Ιαν, 2020 - 07:01
Συντονιστής Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος στη Σάμο, αντιδρούν βουλευτές της Κρήτης

Τέθηκε σε διαβούλευση και προκάλεσε (αμέσως) αντιδράσεις, το σχέδιο νόμου για τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος, ο οποίος θα εδρεύει στην Σάμο και θα έχει υπό την εποπτεία του την Κρήτη καθώς και τα υπόλοιπα νησιά του Αιγαίου (βορείου και νοτίου).

Οι Αντιδράσεις προέρχονται απο την Κρήτη τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, κι άλλους “γαλάζιους” βουλευτές του νησιού, όπως την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Μάξιμο Σενετάκη και τον Γιάννη Κεφαλογιάννη, όπως μεταδίδει το cretalive.gr

Τα καθήκοντα των Συντονιστών

Οι Συντονιστές Επιχειρήσεων Πυροσβεστικού Σώματος προβλέπεται να είναι έξι σε όλη τη χώρα. Θα υπάγονται στον Υπαρχηγό και θα φέρουν το βαθμό του Υποστράτηγου. Θα εποπτεύουν, θα καθοδηγούν και θα συντονίζουν το έργο των Περιφερειακών Πυροσβεστικών Διοικήσεων που υπάγονται στην τοπική τους δικαιοδοσία. Ελέγχοντας κάθετί που σχετίζεται με την επιχειρησιακή ετοιμότητα και την οργανωτική λειτουργία, θα υποβάλλουν στην ηγεσία του Σώματος προτάσεις και σχέδια για την αναβάθμιση των παρεχόμενων Υπηρεσιών.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι