officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Κλειστά όλα την Τετάρτη στη Σάμο

21 Ιαν, 2020 - 01:01
Κλειστά όλα την Τετάρτη στη Σάμο

 Φωτό Αρχείο samostimes

''Νεκρώνει'' η Σάμος αύριο Τετάρτη στο πλαίσιο της κινητοποίησης των νησιών μας (22 και 23/01/2020) για το προσφυγικό μεταναστευτικό. Κλειστές θα είναι οι υπηρεσίες της τοπικής αυτοδιοίκησης, τα εμπορικά καταστήματα  και αυτά στον χώρο της εστίασης. Ψωμί για δυο μέρες και κλειστά σουπερ μάρκετ την Τετάρτη. Να φορούν μαύρα όσοι συμμετέχουν στη διαμαρτυρία ζητούν ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης.

- Ο Δήμος Αν. Σάμου με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του Δ.Σ. συμμετέχει στην κινητοποίηση ΔΙΕΚΔΙΚΩΝΤΑΣ και δηλώνοντας τα κάτωθι:

1. Δεν αποδέχεται και απορρίπτει το σχεδιασμό της Κυβέρνησης, όπως αυτός ανακοινώθηκε .

2. Βασικός στόχος ο άμεσος απεγκλωβισμός των νησιών μας από πρόσφυγες και μετανάστες με μεταφορά τους, στην Ηπειρωτική Ελλάδα και τις Ευρωπαϊκές χώρες που επιθυμούν.

3. Αποδέχεται τη δημιουργία ΜΟΝΟ ΜΙΚΡΗΣ ΔΟΜΗΣ πρώτης υποδοχής και καταγραφής (βραχείας παραμονής) στο νησί με ΑΜΕΣΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ του υπάρχοντος Hot Spot Σάμου – κολαστήριο που σήμερα δυσφημεί το νησί την Ελλάδα και το πολιτισμό μας .

4. Ενίσχυση με υλικούς και ανθρώπινους πόρους προσωπικό του Δήμου, Γενικού Νοσοκομείου Σάμου, των αστυνομικών και λιμενικών αρχών ώστε να ενισχυθεί το αίσθημα ασφάλειας και η ποιότητα ζωής των πολιτών.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/01 και ώρα 12:00 στην ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΥΘΑΓΟΡΑ της ΣΑΜΟΥ.

Την Πέμπτη 23/01 θα μεταβεί στην Αθήνα ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. για να συμμετέχουν στην κοινή παράσταση του Περιφερειακού και των Δημοτικών Συμβουλίων στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Μεταναστευτικής πολιτικής. Παράλληλα συντονίζουμε τη δράση μας για να προχωρήσουμε σε μαζική κινητοποίηση όλων των Αιγαιοπελαγιτών (Λέσβου, Χίου, Σάμου, Κω και Λέρου ) στην Αθήνα , στο Μέγαρο Μαξίμου και συνάντηση με τον πρωθυπουργό .

ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ τους δημότες μας ότι την Τετάρτη 22/01 ΟΛΕΣ οι υπηρεσίες του Δήμου θα παραμείνουν ΚΛΕΙΣΤΕΣ και την Πέμπτη 23/01 θα λειτουργήσουν ΜΟΝΟ οι παιδικοί σταθμοί και η υπηρεσία καθαριότητας.

Με προσωπικό ασφαλείας το νοσοκομείο, στάση εργασίας στα σχολεία και στον ευρύτερο δημόσιο τομέα

 

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software