officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σε Δήμος Σαμίων η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Ανατολικής Σάμου

14 Φεβ, 2020 - 04:02
Σε Δήμος Σαμίων η αλλαγή του ονόματος του Δήμου Ανατολικής Σάμου

Μετά από συνεδρίαση της  Επιτροπής για την ονοματοδοσία του δήμου Ανατολικής Σάμου, μια επιτροπή η οποία αποτελείται από επιστήμονες, καθηγητές πανεπιστημίων και φιλολόγους, συζητήθηκαν οι προτάσεις που είχαν υποβληθεί.

Μέλη της Επιτροπής που βρίσκονταν εκτός Σάμου, όπως οι καθηγητές κ.κ. Μανώλης Βαρβούνης (Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης) και Γιώργος Καραγιαννίδης (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης), συμμετείχαν στη συνεδρίαση τηλεφωνικώς ή μέσω Skype αντίστοιχα. Μετά το πέρας της συνεδρίασης αιτιολογήθηκε και αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να προταθεί ως ονομασία του υπάρχοντος Δήμου Ανατολικής Σάμου, Δήμος Σαμίων.

Υπήρξαν και άλλες προτάσεις ονομασίας όπως Δήμος Βαθέος Σάμου, Δήμος Πυθαγόρα αλλά και πρόταση να παραμείνει ως έχει η ονομασία. Η απόφαση θα οριστικοποιηθεί, αφού συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο Ανατολικής Σάμου, το οποίο, αφού καταλήξει στην απόφασή του, θα πρέπει να αναμένει την τελική επικύρωση από την επιτροπή ονοματοδοσίας του υπουργείου Εσωτερικών για να γνωματεύσει θετικά ή αρνητικά την αλλαγή ονομασίας του Δήμου.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software