officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Κοινή Δήλωση των Δημάρχων Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιου Στάντζου

22 Μαρ, 2020 - 08:03
Κοινή Δήλωση των Δημάρχων Μυτιλήνης κ. Στρατή Κύτελη, Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη, Ανατολικής Σάμου κ. Γεώργιου Στάντζου

Σε αυτήν την κρισιμότατη συγκυρία της πανδημίας, πέραν της αναμφίβολης αγωνίας για τη δημόσια υγεία λόγο του κορονοιού, στα νησιά μας ελλοχεύει ακόμα πιο απειλητικός ο κίνδυνος και η αγωνία όλων μας σε σχέση με τις επιπτώσεις του μεταναστευτικού - προσφυγικού προβλήματος, καθότι οι ήδη απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής στις δομές με τους υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τις συνθήκες.

Τούτες, λοιπόν, τις πρωτόγνωρα δύσκολες ώρες, ζητάμε τη συνδρομή των αρμοδίων Κρατικών υγειονομικών φορέων αλλά και της Αστυνομίας, για να προφυλάξουμε και να προφυλαχθούμε. Καλούμε τους πολίτες να δείξουν την ανάλογη υπευθυνότητα λαμβάνοντας μέτρα ατομικής υγιεινής.

MENOYME ΣΠΙΤΙ.

Η Πολιτεία από την πλευρά της πρέπει να δείξει την έμπρακτη στήριξη και προστασία της στα νησιά μας, μεριμνώντας σε όλα τα μέτωπα, προχωρώντας στην άμεση αποσυμφόρηση και λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα σε επίπεδο οικονομικό και κοινωνικό, λειτουργώντας σαν μια ασπίδα προστασίας για τις ακριτικές μας περιοχές. Είμαστε αποφασισμένοι να πράξουμε το καθήκον μας στον υπέρτατο βαθμό μέχρι τέλους, αγωνιζόμενοι για τα νησιά μας και τους νησιώτες.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software