officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς

1 Ιουν, 2020 - 08:06
Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς

Μείωση ενοικίου και τον Ιούνιο 2020 για επιχειρήσεις, εργαζόμενους, φοιτητές, ναυτικούς. Επεκτείνεται η μείωση ενοικίου επιχειρήσεων, εργαζομένων, φοιτητών, ναυτικών και για τους επόμενους μήνες. Συγκεκριμένα:

Με διάταξη του νόμου 4690/2020, επεκτείνεται και για τους επόμενους μήνες η απαλλαγή από την υποχρέωση καταβολής του 40% του μισθώματος:

– και για τον μήνα Ιούνιο 2020 για επαγγελματικές μισθώσεις επιχειρήσεων, για τις οποίες ελήφθησαν κατά τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο, Μάιο 2020 ή λαμβάνονται και κατά τον μήνα Ιούνιο ειδικά και έκτακτα μέτρα περί αναστολής ή προσωρινής απαγόρευσης λειτουργίας για προληπτικούς ή κατασταλτικούς λόγους, που σχετίζονται με τον κορωνοϊό COVID-19.

– για επαγγελματικές μισθώσεις, για όσο χρόνο εξακολουθούν οι εν λόγω επιχειρήσεις να πλήττονται και το αργότερο έως και τον μήνα Αύγουστο 2020.

– για τις μισθώσεις κύριας κατοικίας εργαζομένων στις ως άνω επιχειρήσεις καθώς και για τις μισθώσεις ακινήτων για την κάλυψη στεγαστικών αναγκών φοιτητών που είναι τέκνα – εξαρτημένα μέλη των εν λόγω εργαζομένων.

– κύριας κατοικίας ναυτικών των οποίων η σύμβαση ναυτολόγησης τελεί σε αναστολή έως και τον μήνα Αύγουστο 2020

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software