officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων από την Π.Β.Α σε συνεργασία με το Π.Α.Δ.Α για τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid19

6 Ιουν, 2020 - 10:06
Εξ' αποστάσεως εκπαίδευση τουριστικών επιχειρήσεων από την Π.Β.Α σε συνεργασία με το Π.Α.Δ.Α για τα υγειονομικά πρωτόκολλα λόγω covid19

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής ανακοινώνει την εξ αποστάσεως εκπαίδευσης στα ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ σύμφωνα με την υπ’ αριθμπρωτ 1881/29.5.2020 ΚΥΑ «Ειδικά πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοιούCOVID-19”.

Την εκπαίδευση θα συντονίσει η ΕΛΟΡΙΣ Α.Ε. εταιρεία της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου. Η εκπαίδευση θα λάβει χώρα μεταξύ 15 και 21 Ιουνίου 2020. Θα χορηγηθεί πιστοποιητικό σύμφωνο με τις προδιαγραφές της προαναφερθείσας ΚΥΑ από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής. Η εκπαίδευση θα είναι δωρεάν για τις πρώτες 100 επιχειρήσεις που θα εγγραφούν στην πλατφόρμα. Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας. Η εκπαίδευση δύναται να επαναληφθεί εφόσον υπάρξει ικανό ενδιαφέρον από την πλευρά των επιχειρήσεων.

Δηλώσεις συμμετοχής υποβάλλονται εδώ.

Επισημαίνεται ότι τα ξενοδοχεία των νησιών μας μπορούν να απευθύνονται για την ανάλογη εκπαίδευση και πιστοποίηση στο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο της Ελλάδας (www.grhotels.gr).

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software