• Αρχική
  • Νέα Σάμος
  • Κοινωνία
  • Ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

Ξεκινά η διαδικασία των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς

0
0
0
s2smodern

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου, ανακοινώνεται, ότι σήμερα Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 ξεκινά η διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων για τους Παιδικούς Σταθμούς  που αφορά τη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», για το σχολικό έτος 2020-2021, η οποία ολοκληρώνεται την Τετάρτη 05 Αυγούστου 2020.

Η καινοτόμος διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής αίτησης, γίνεται μέσω της ειδικής εφαρμογής στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr - paidikoi.eetaa.gr) και μ’ αυτό τον τρόπο αποφεύγονται πλέον για τους πολίτες τα γνωστά προβλήματα των περασμένων ετών.Η είσοδος στην ηλεκτρονική εφαρμογή θα γίνεται με τη χρήση των κωδικών-διαπιστευτηρίων (κωδικών Taxisnet) της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι εργαζόμενες/οι (μισθωτές/οι ή αυτοαπασχολούμενες/οι) και οι άνεργες/οι. Κριτήρια επιλογής είναι η οικογενειακή, οικονομική κατάσταση (οικογενειακό εισόδημα) και η κατάσταση απασχόλησης. 

Εξαιρούνται των ανωτέρω περιορισμών (ύψος οικογενειακού εισοδήματος, κατάσταση απασχόλησης και οικογενειακής κατάστασης) τα προς φιλοξενία ΑμεΑ. Οι ενδιαφερόμενες/οι εφόσον επιλεγούν, λαμβάνουν «Αξία Τοποθέτησης» (voucher) προκειμένου οι ίδιες/οι να επιλέξουν το Φορέα/Δομή που επιθυμούν να φιλοξενηθεί το τέκνο τους. 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στη Δ/νση Παιδικών Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου και στο τηλέφωνο 2273380177.

 

e-genius.gr ...intelligent web software