officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σάμος: Μάχη με τα κύματα έδωσε για ώρες σέρφερ

17 Αυγ, 2020 - 11:08
Σάμος: Μάχη με τα κύματα έδωσε για ώρες σέρφερ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια 52χρονου σέρφερ στη Σάμο, ο οποίος βρέθηκε να παλεύει για ώρες με τα κύματα μέσα στην φουρτουνιασμένη θάλασσα ενώ  είχε νυχτώσει.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που έκανε σέρφινγκ στην περιοχή ο 52χρονος Σαμιώτης, ξεκινώντας μάλιστα από την επιχείρηση φίλου του στην περιοχή του Κοκκαρίου. 

Αυτή την φορά όμως η τύχη του επιφύλασσε ένα δύσκολο απόγευμα. 

Αποτέλεσμα των ισχυρών ανέμων που πνέουν στην περιοχή ήταν να ανατραπεί η σανίδα του και να πέσει στη θάλασσα. Τα κύματα παρέσυραν την σανίδα και ενώ προσπάθησε να την φτάσει δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να βρεθεί να κολύμπα μακριά από την ακτή.

Η ώρα περνούσε και ο φίλος του ξεκίνησε να τον αναζητά ενώ ειδοποίησε και το Λιμεναρχείο Σάμου. Άμεσα κινητοποιήθηκαν τα σκάφη του Λ.Σ. τα οποία άρχισαν να «χτενίζουν» την ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Μετά από λίγο εντοπίστηκε η σανίδα του ενώ η αγωνία για την τύψη του 52χρονου αυξάνονταν. Μετά από ώρες και ενώ κινητοποιήθηκε το παράρτημα Σάμου της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης καθώς και ο Σύλλογος Αυτοδυτών. Τελικά ο 52χρονος εντοπίστηκε ζωντανός και εμφανώς ταλαιπωρημένος μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο Σάμου. 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software