officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Συμπαράσταση στον Δήμο Καρδίτσας

3 Οκτ, 2020 - 09:10
Συμπαράσταση στον Δήμο Καρδίτσας

Με επιστολή που απέστειλε στο Δήμαρχο Καρδίτσας, κ. Βασίλη Τσιάκο, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Στάντζος, εξέφρασε την πλήρη συμπαράσταση και την αμέριστη αλληλεγγύη του Δήμου μας προς τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας και γενικότερα της Θεσσαλίας που υπέστησαν καταστροφικές συνέπειες από την επέλαση του «Ιανού», σε ανθρώπινες ζωές, καλλιέργειες, οδικό δίκτυο, δίκτυο ηλεκτροδότησης, κατοικίες, επιχειρήσεις κλπ.

Σύμφωνα με την επιστολή, αυτές τις δύσκολες ώρες, που βιώνει ο Δήμος Καρδίτσας, μόνο με πνεύμα συνεργασίας, νηφαλιότητας και ομοψυχίας, μπορεί να ανακτήσει τις δυνάμεις του και να βρουν οι δημότες τους κανονικούς τους ρυθμούς. Εξάλλου είναι γνωστοί οι καθημερινοί αγώνες επιβίωσης των κατοίκων της Θεσσαλίας διαχρονικά. Σ’ αυτό τον αγώνα αρωγός πρέπει να είναι η κεντρική εξουσία και σύσσωμη η τοπική αυτοδιοίκηση. Βρισκόμενοι στο πλευρό του πληγέντα Δήμου και των κατοίκων του, προκειμένου να συμβάλλουμε και να προσφέρουμε εμπράκτως, καλούμε τους συλλόγους, φορείς και δημότες του Δήμου Ανατολικής Σάμου να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: Νερά, λάδι του ενός λίτρου, χυμούς, γάλατα, κονσέρβες, μακαρόνια, όσπρια, φρυγανιές, είδη υγιεινής και καθαριότητας, σερβιέτες, πάνες, κλινοσκεπάσματα κλπ.

Τα είδη θα συγκεντρώνονται μέχρι και τη Δευτέρα, 14 Οκτωβρίου 2020 στο Κοινωνικό Παντοπωλείου Σάμου, στο Μαλαγάρι, από Δευτέρα – Παρασκευή και κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2273080432.

Εν συνεχεία θα αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρδίτσας ώστε να εξυπηρετηθούν οι δημότες που χρήζουν βοήθειας.

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software