Κοινωνία

Εκπαίδευση στην Αντιμετώπιση Θαλάσσιας ρύπανσης που οργανώνεται από το ΔΛΤ Σάμου

7 Οκτ, 2020 - 09:10
Εκπαίδευση στην Αντιμετώπιση Θαλάσσιας ρύπανσης που οργανώνεται από το ΔΛΤ Σάμου

Σας γνωρίζουμε ότι όπως κάθε χρόνο, η υπηρεσία μας οργανώνει την ετήσια εκπαίδευση της ομάδας αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης που έχει συγκροτήσει, σε συνεργασία με την Εταιρεία New Naval LTD με την οποία τα τελευταία χρόνια έχουμε σύμβαση συνεργασίας και υποστήριξης στα θέματα αυτά, την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2020 ως ακολούθως:

Θεωρητική και Πρακτική Εκπαίδευση στο λιμάνι Μαλαγαρίου. Α΄ μέρος. Θεωρητική εκπαίδευση σχετικά με τα στοιχεία οργάνωσης για την αντιμετώπιση Θαλάσσιας ρύπανσης, αναφορά στις ιδιότητες του πετρελαίου όταν έρθει σε επαφή με τη θάλασσα και Επίδειξη του εξοπλισμού αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης που διαθέτει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Σάμου στο λιμάνι Μαλαγαρίου από 9.00 έως 11.00.

Β΄ μέρος.

Διεξαγωγή άσκησης αντιμετώπισης θαλάσσιας ρύπανσης στο λιμάνι Μαλαγαρίου με χρήση πλωτών φραγμάτων και Skimmer από 11.00 έως 14.00. Εκπαιδευτής: Εξειδικευμένος Σύμβουλος της NEW NAVAL ΕΠΕ Την εκπαίδευση μπορούν να παρακολουθήσουν μέλη εθελοντικών οργανώσεων, συλλόγων, επαγγελματικών σωματείων και οι τοπικοί φορείς που έχουν σχέση με τη θάλασσα και ιδιαίτερα τα λιμάνια. Κατά τη διάρκεια της Εκπαίδευσης θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από τον ιό COVID-19. Πληροφορίες - Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 22730 24515 και 22730 27258. Υπεύθυνη κ. Πέγκυ Σεχιώτη.

Η Πρόεδρος Δ.Σ. ΜΑΡΙΑ ΚΟΝΔΥΛΗ - ΠΑΝΟΥΡΑΚΗ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ