Κοινωνία

ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ 15109

16 Οκτ, 2020 - 05:10
ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ 15109

Η μετάβαση στη νέα εποχή για το Δήμο Ανατολικής Σάμου, αποτελεί εργασία πολλών ωρών σηματοδοτώντας την αρχή του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, βελτιώνοντας την καθημερινότητα των πολιτών, κερδίζοντας σε κόστος, ταχύτητα , προσβασιμότητα και ασφάλεια δεδομένων.

Στον 5ψηφιο αριθμό 15109, ο κάθε πολίτης μπορεί να επικοινωνεί 24 ώρες το 24ωρο απευθείας προκειμένου να δηλώσει το πρόβλημά του. Το ειδικό πενταψήφιο σύστημα ειδοποίησης και καταγραφής του Δήμου Ανατολικής Σάμου αποτελεί ένα ουσιαστικά χρήσιμο εργαλείο αντιμετώπισης προβλημάτων τόσο για τη Δημοτική Αρχή, όσο και για τους ίδιους τους πολίτες. Παράλληλα και μέσω της ψηφιακής εφαρμογής ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΟΥ, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του site www.islandofsamos.gr ή απευθείας από τον σύνδεσμο http://imcity.islandofsamos.gr/ ο κάθε πολίτης έχει τη δυνατότητα να δηλώνει προβλήματα σχετικά με την καθαριότητα, τον ηλεκτροφωτισμό και την ύδρευση, με τη δυνατότητα προσθήκης φωτογραφίας και στίγματος σε χάρτη. Ο Δημότης θα ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο για την πορεία του αιτήματός του.

Οι νέες Τεχνολογίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής (ΤΠΕ) αποτελούν αναμφίβολα πηγή αλλαγής, κοινωνικής και οικονομικής, και η επίτευξη της αλλαγής των διαδικασιών, δεν μπορούν παρά να θεωρηθούν επένδυση για το μέλλον. «Καλούμε τον πενταψήφιο αριθμό 15109 από όλα τα σταθερά και κινητά ΒΕΛΤΙΩΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟ ΜΟΥ – ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ».

Από το Δήμο Ανατολικής Σάμου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι