officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “Η Σάμος αλλάΖΕΙ” Ο εγκέλαδος χτύπησε τη Σάμο

1 Νοε, 2020 - 11:11
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ  “Η Σάμος αλλάΖΕΙ”  Ο εγκέλαδος χτύπησε τη Σάμο

Ο εγκέλαδος χτύπησε τη Σάμο

.Ο εγκέλαδος χτύπησε τη Σάμο με τραγικές και καταστροφικές συνέπειες σε ζωές, σε τραυματίες, σε περιουσίες, σε κτίρια, σε φόβο. Τα θερμάσυλλυπητήριακαι τη συμπαράσταση μαςστιςοικογένειες των αδικοχαμένων μαθητών,παρόλο που γνωρίζουμε ότι η απώλειαδεν αναπληρώνεταικαι ο πόνοςείναιαβάστακτος. Ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στουςτραυματίες και σε όλους τουςσυμπολίτεςμαςτη ψυχραιμία,τη δύναμη και το κουράγιο που απαιτείταισε τέτοιες φυσικές καταστροφές.

Η Πολιτεία με τα θεσμοθετημένα τηςόργανα και τιςυπηρεσίεςτης,συντονισμένα και συντεταγμένα,πρέπει ΑΜΕΣΑ να ανταποκριθεί και να σκύψει στιςπληγές τηςΣάμου.Να μη μείνουν μόνο στην καταγραφή των καταστροφώνσεπεριουσίες και κτίρια, αλλά μεοργάνωση και στοχευμένα χρηματοδοτικά προγράμματανα προβούν στην αποζημίωσή των περιουσιώνπου καταστράφηκανκαι στην γρήγορη αποκατάσταση όλων των δημοσίωνκαιιδιωτικών υποδομών(σχολείων, εκκλησιών, δημοσίων κτιρίων,δρόμωνκαι ιδιωτικών κατοικιών). Ειδική μέριμνα με χρηματοδότηση και διαδικασίες πρέπει να ληφθεί για την κατεδάφιση των επικίνδυνων κτιρίων σε όλα τα χωριάτου Δήμου μας.

Τέλος εκφράζουμετην αλληλεγγύη μαςκαι στο γειτονικό λαό τηςΤουρκίας, που έχει υποστεί βαρύτατες καταστροφές από το σεισμό στην περιοχή τηςΣμύρνης

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software