officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Μήνυμα της Αδελφότητας Σαμίων Αθήνας για τον Σεισμό

4 Νοε, 2020 - 01:11
Μήνυμα της Αδελφότητας Σαμίων Αθήνας για τον Σεισμό

Αγαπητοί Συμπατριώτες και μέλη της Αδελφότητας Σαμίων.

Για μία ακόμα φορά το νησί μας δοκιμάζεται μέσα από μία φυσική καταστροφή πού προκάλεσε η Σεισμική Δόνηση στις 30/10/2020. Ερχόμαστε και πάλι αντιμέτωποι με νέες καταστάσεις και δεδομένα τις οποίες καλούμαστε ενωμένοι και με ομόνοια να ξεπεράσουμε. Το πέρασμα του Εγκέλαδου άφησε ανεξίτηλα σημάδια πρώτα στην καρδιά μας με τον άδικο χαμό των δύο παιδιών της Κλαίρης και του Άρη.

Ως Αδελφότητα Σαμίων εκφράζουμε την βαθιά μας θλίψη και τα θερμά μας συλλυπητήρια στις δύο οικογένειες.Παράλληλα όμως τα σημάδια υπάρχουν και στην καθημερινή ζωή όπου πολλοί μας συμπατριώτες δοκιμάζονται αφού τα σπίτια τους έχουν πάθει ζημιές και αναγκάζονται αυτό το χρονικό διάστημα να φιλοξενούνται σε συγγενείς ή να βρίσκουν καταλύματα όπου υπάρχει δυνατότητα μέχρις ότου βρεθεί μιαλύση σε αυτό το τεράστιο πρόβλημα.

Η Αδελφότητα Σαμίων Αθήνας βρίσκεται και σε αυτή την δύσκολη περίσταση παρούσα εκφράζοντας την επιθυμία να βοηθήσει όπου αυτό είναι εφικτό και στέκεται στο πλάι των θεσμικών φορέων του νησιού τους δύο Δήμους και την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου. Και πάλι έχουμε να διανύσουμε μια δύσκολη περίοδος στην οποία πρέπει να δείξουμε ψυχραιμία και υπομονή.Η περίοδος θα είναι παρατεταμένη και εμείς χρειάζεται να είμαστε σε εγρήγορση με στόχο να βγούμε νικητές από αυτή την δοκιμασία με τις λιγότερες απώλειες.

Για τη Αδελφότητα Σαμίων εν Αθήναις

 

Ο Πρόεδρος Κώστας Αγγελής

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software