officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σύνδεσμος Συνταξιούχων Δ. Υπαλλήλων Σάμου για την ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης

22 Αυγ, 2017 - 05:08
Σύνδεσμος  Συνταξιούχων Δ. Υπαλλήλων Σάμου για την ανανέωση διπλωμάτων οδήγησης

Σχετικά με την ενημέρωση ανανέωσης διπλωμάτων οδήγησης στους άνω των ογδόντα(80) ετών που είχε βγάλει η Περιφέρεια Β. Αιγαίου, ο σύνδεσμος συνταξιούχων Δ. Υπαλλήλων Σάμου ενημερώνει:

« Ενημερώνουμε τους συναδέλφους και όχι μόνο, που διανύουν την όγδοη δεκαετία, (80 χρονών) ως νομοταγείς πολίτες αδυνατούν να θεωρήσουν την άδεια οδήγησης του ΙΧ αυτοκινήτου τους.

Ναι, στον Ν. ΣΑΜΟΥ υπάρχουν και ζουν πολίτες Τρίτης κατηγορίας, διότι η αρμόδια επιτροπή δεν συνεδριάζει λόγω της χαμηλής αποζημίωσης των μελών. Μας υπεδείχθη να μεταβούμε σε άλλους Νομούς Αθήνα κλπ. Δηλαδή η Σάμος και η Ικαρία ανήκουν σε άλλη Επικράτεια ;

Η μετακίνηση σε άλλους Νομούς, είναι αδύνατη. Συγκεκριμένα μετά την ισχύ της από 8-11-1916 Ειδικής Νομοθεσίας απαγορεύεται η εξέταση συμπολιτών μας αυτής της περίπτωσης από γιατρούς Νοσοκομείων.

Η άρνηση υπογραφής ειδικών συμβάσεων από ιδιώτες γιατρούς δημιούργησε θέμα θεώρησης των αδειών οδήγησης αυτής της κατηγορίας. Δυστυχώς στον Νομό Σάμου η υφιστάμενη Επιτροπή, θεώρησης των αδειών οδήγησης, ισχυρίζεται ότι αιτία της μη συγκρότησης και λειτουργίας της είναι η χαμηλή αμοιβή. Αν αυτή είναι η αιτία, φρονούμε ότι πρέπει αντιμετωπισθεί άμεσα.

Είναι ντροπή ,είναι κρίμα, αυτή την στιγμή βρίσκονται άνω ων 500 αιτήσεων που θα πρέπει να θεωρηθούν. Αποτέλεσμα ; Άλλοι εγκατέλειψαν τα αυτοκίνητά τους ( που τώρα λόγω ηλικίας είναι αναγκαίο) άλλοι ΔΥΣΤΥΧΩΣ οδηγούν παράνομα.

Παρακαλούμε όλους τους συναδέλφους που έχουν αυτό το πρόβλημα, να επικοινωνήσουν με τον Σύνδεσμό μας στα τηλέφωνα 22730 27149 & 6945217291 καθημερινά.»

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software