Κοινωνία

Η ELPEN προσφέρει 200 tablets στους μαθητές της Σάμου

21 Νοε, 2020 - 10:11
Η ELPEN προσφέρει 200 tablets στους μαθητές της Σάμου

Στη δωρεά 200 tablets για την κάλυψη των αναγκών τηλεκπαίδευσης των μαθητών της Σάμου προχώρησε η ELPEN. Με τη συγκεκριμένη δράση η εταιρεία συμβάλλει στην κάλυψη των ιδιαίτερων αναγκών που έχει δημιουργήσει η πανδημία του κορονοϊού, καθώς και ο ισχυρός σεισμός που έπληξε το νησί της Σάμου στις αρχές του φετινού Νοεμβρίου.

Η ELPEN πιστεύει ότι η πρόσβαση όλων στην εκπαίδευση είναι απολύτως αναγκαία. Ειδικά αυτή την περίοδο είναι απαραίτητο να διευκολυνθεί η εξ αποστάσεως εκπαίδευση και να αξιοποιηθεί το διαδικτυακό σχολείο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εταιρεία αποδίδει άλλωστε διαχρονικά ιδιαίτερη σημασία στον τομέα της εκπαίδευσης, υλοποιώντας ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων για το προσωπικό της και στηρίζοντας τις εκπαιδευτικές ανάγκες των επαγγελματιών υγείας.

Κατόπιν πρωτοβουλίας του βουλευτή Σάμου, καθηγητή κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη και σε συνεννόηση με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, η εταιρεία ανταποκρίθηκε έγκαιρα στο σχετικό αίτημα, προβαίνοντας άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες για την προμήθεια του αναγκαίου τεχνικού εξοπλισμού στους μαθητές της Σάμου.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι