officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σάμος: Η Destiny Επενδυτική ανέλαβε τις εργασίες αναστήλωσης στον Ι.Ν. Παναγίας Θεοτόκου

26 Νοε, 2020 - 07:11
Σάμος: Η Destiny Επενδυτική ανέλαβε τις εργασίες αναστήλωσης στον Ι.Ν. Παναγίας Θεοτόκου

Σε άμεσες ενέργειες για την αντιμετώπιση των κινδύνων από την ετοιμορροποία του Ιερού Ναού Παναγίας Θεοτόκου στο Καρλόβασι προχωρά η Ιερά Μητρόπολη Σάμου και Ικαρίας. 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι εργασίες προχωρούν χάριν στην άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού την έγκριση των άμεσων μέτρων προστασίας και άρσης της ετοιμορροποίας του εν λόγω Ιερού, αλλά και την κάλυψη της ανάγκης σύνταξης μελέτης και εκτέλεσης των εγκεκριμένων μέτρων προστασίας δια της αποδοχής ευγενικής χορηγίας σε είδος της ιδιωτικής εταιρείας DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Μ.ΙΚΕ., και της οικογενείας τοῦ Κου Παπαευαγγέλου Ευάγγελου, στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης.

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας κ. Ευσέβιος εξέφρασε δημοσίως τις ευχαριστίες του στην Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λίνα Μενδώνη, τον Προϊστάμενο της Διεύθυνσης Αναστήλωσης Βυζαντινών και Μεταβυζαντινών Μνημείων κ. Θεμιστοκλή Βλαχούλη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο αίτημα της Ιεράς Μητροπόλεως και την εταιρεία DESTINY ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ Μ.ΙΚΕ. για την ευγενική της πρωτοβουλία.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software