ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με το έκτακτό δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, από τις βραδινές ώρες της ∆ευτέρας 4/1/2021 έως και το μεσημέρι της Τρίτης 5/1/2021, ισχυρές βροχές με κατά τόπους χαλαζοπτώσεις που θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους νοτίων διευθύνσεων 7 με 8 και πιθανώς πρόσκαιρα το βράδυ της ∆ευτέρας 4/1/2021 έως 9 μποφόρ Θα πλήξουν τα νησιά μας.

Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Σάμου, θα παρακολουθεί την εξέλιξη του φαινομένου, και θα ενημερώνει διαρκώς τις αρμόδιες υπηρεσιακά εμπλεκόμενες κρατικές υπηρεσίες, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα πολιτικής προστασίας, προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τις επιπτώσεις από την εκδήλωση των έντονων καιρικών φαινομένων,αλλά και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης του Νομού μας προκειμένου να υπάρχει συνεχή ροή πληροφόρησης προς τους κατοίκους των νησιών μας.

Παρακαλούνται οι συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους, να μην παραβιάζουν τις αποκλεισμένες περιοχές, να μην προσεγγίζουν κτίρια τα οποία έχουν σημανθεί η παρουσιάζουν εμφανείς βλάβες, να επιλέγουν ασφαλείς διαδρομές κατά την μετακίνηση τους, και να αποφεύγουν τις μετακινήσεις όταν βρίσκονται σε εξέλιξη έντονα καιρικά φαινόμενα.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Γενικής ΓραμματείαςΠολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr


Ο Προϊστάμενος του Τμήματος ΠολιτικήςΠροστασίας Π.Ε. Σάμου
ΑΛΕΞΑΝ∆ΡΟΣ ΤΑΤΟΥΡΗΣ

e-genius.gr ...intelligent web software