officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Καταγγελία εργαζομένων στο νοσοκομείο Σάμου

25 Ιαν, 2021 - 06:01
Καταγγελία εργαζομένων στο νοσοκομείο Σάμου

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει, ''την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική που ασκείται στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, βάζοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία  εργαζομένων και  ασθενών.'' Η ανακοίνωση αναφέρει:

Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στους εργαζόμενους η ανάλγητη προκλητική και επικίνδυνη πολιτική της Κυβέρνησης, του αμόρδιου Υπουργείου, της 2ης Υ.Π.Ε. και της Διοίκησης του Νοσοκομείου Σάμου, που έχουν αφήσει εδώ και μήνες τους εργαζόμενους χωρίς τα απαραίτητα μέσα  ατομικής προστασίας, κυρίως σε γάντια. Από τον Αύγουστο του 2020 τα γάντια για τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου είναι είδος πολυτέλειας, αφού δίνονται με το σταγονόμετρο και δεν επαρκούν, ενώ σε πολλές περιπτώσεις δεν ενδείκνυται για Νοσοκομειακή χρήση, σε πολλές περιπτώσεις οι εργαζόμενοι, για να μπορούν να δουλέψουν και να προστατευτούν, τα αγοράζουν  και τα πληρώνουν από την τσέπη τους. Η χρήση γαντιών από τους εργαζόμενους στην Υγεία επιβάλλεται, όπως και η συχνή αλλαγή για την προστασία των εργαζομένων και των ασθενών για την αποφυγή διασπορά λοιμώξεων. 

Απαιτούμε: 

  • Τώρα να προμηθευτεί το Νοσοκομείο όλα τα απαραίτητα μέσα ατομικής προστασίας, και κυρίως γάντια για νοσοκομειακή χρήση
el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software