officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Να παραμείνει εξαθέσιο το Δημοτικό Σχολείο των Φούρνων ζητά η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

5 Σεπ, 2017 - 04:09
Να παραμείνει εξαθέσιο το Δημοτικό Σχολείο των Φούρνων ζητά η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου έκανε σήμερα παρέμβαση στον αρμόδιο Υφυπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτρη Μπαξεβάνη για την υποστήριξη του αιτήματος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου των Φούρνων να παραμείνει εξαθέσιο το σχολείο του νησιού.

Η κα. Καλογήρου σε επιστολή της προς τον Υφυπουργό ζητά την άμεση αντιμετώπιση του ζητήματος, τονίζοντας ότι οι όροι της νησιωτικότητας επιβεβαιώνουν την επιτακτική ανάγκη στελέχωσης των σχολείων των ακριτικών νησιών.

Επισυνάπτεται η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Σας επισυνάπτουμε τη ανωτέρω σχετική επιστολή του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων σχετικά με την υποβάθμιση του Δημοτικού Σχολείου Φούρνων και παρακαλούμε θερμά να εξετάσετε το αίτημα των κατοίκων να παραμείνει εξαθέσιο το Δημοτικό Σχολείο Φούρνων. Θα ήθελα ιδιαιτέρως να τονίσω τη σημασία στελέχωσης των σχολείων των ακριτικών μας νησιών, καθόσον οι όροι της νησιωτικότητας αυτονόητα επιβεβαιώνουν την επιτακτική αυτή ανάγκη. Κατόπιν των ανωτέρω και λόγω της σοβαρότητας του ζητήματος παρακαλούμε για τη δική σας παρέμβαση. Με τη βεβαιότητα της ανταπόκρισης σας, ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Με εκτίμηση, Χριστιάνα Δ. Καλογήρου Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software