officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Καρλόβασι: Ζήταγε λεφτά για να μην τον ...δείρει και φυσικά συνελλήφθει

30 Μάι, 2022 - 07:05
Καρλόβασι: Ζήταγε λεφτά για να μην τον ...δείρει και φυσικά συνελλήφθει

Λεφτά για να μην τον... δείρει, φέρεται να ζητούσε εκβιαστικά νεαρός άντρας στο Καρλόβασι της Σάμου από άλλον άντρα με τον οποίο είχαν πριν λίγες μέρες λεκτικό επεισόδειο σε μπάρ με έντονους χαρακτηρισμούς. Συγκεκριμένα :

Εξιχνιάστηκε, μετά από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, με την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος Καρλοβασίων Σάμου, περίπτωση απόπειρας εκβίασης σε βάρος ημεδαπού στη Σάμο.

Για την συγκεκριμένη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη προχθές (28-05-2022) στο Καρλόβασι της Σάμου, 21χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για το αδίκημα της απόπειρας εκβίασης.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, πρώτες πρωινές ώρες της 27-05-2022, ο δράστης απείλησε με μηνύματα μέσω σελίδας του διαδικτύου τον παθόντα – ημεδαπό για την σωματική του ακεραιότητα, απαιτώντας με εκβιαστικό τρόπο να του παραδώσει χρηματικό ποσό. Μεταξύ δράστη και παθόντα είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Σάμο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε αρμοδίως, ενώ το προανακριτικό έργο διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

  

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software