officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022

17 Αυγ, 2022 - 12:08
ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ  ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ 2022

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου  στο πλαίσιο των δράσεών του για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας, καλεί όλους εσάς (πολίτες, Φορείς, Συλλόγους, Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, Επιμελητήριο, Επιχειρήσεις) να συμμετέχετε στην Ε.Ε.Κ. 2022,

με θέμα «Καλύτερες συνδέσεις» και σύνθημα «Συνδυάζω-Μετακινούμαι» (https://mobilityweek.eu/), αποστέλλοντας τις δικές σας ιδέες και προτάσεις.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας πραγματοποιείται κάθε χρόνο, από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, με σκοπό την προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς στον αστικό ιστό και την ευαισθητοποίηση των πολιτών στη χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησης.

Οι πολίτες παροτρύνονται να παραμείνουν σωματικά και ψυχικά υγιείς, ενώ ανακαλύπτουν την ομορφιά της περιοχής τους και με ορθή επιλογή του τρόπου μετακίνησης αποδεικνύουν το ενδιαφέρον τους για το περιβάλλον και την υγεία όλων.

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να αποστείλουν, έως και τις 24 Αυγούστου 2022, τις προτάσεις για την διοργάνωση δράσεων στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Mε την ομαδική προσπάθεια και το συλλογικό σχεδιασμό μπορούμε να πετύχουμε την αναβάθμιση του δήμου μας!

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software