officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Δώρισε τα μαλλιά σου, χάρισε δύναμη και ελπίδα

24 Οκτ, 2022 - 08:10
Δώρισε τα μαλλιά σου, χάρισε δύναμη και ελπίδα

Με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, που έχει καθιερωθεί ως μήνας πρόληψης και ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου μέσω του ΚΕΠ Υγείας για πρώτη φορά συμμετέχει στο πρόγραμμα δωρεάς μαλλιών «Χάρισε Δύναμη» του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής».

Το πρόγραμμα υλοποιείται για 8η συνεχή χρονιά, έχοντας συλλέξει 73.200 κοτσίδες και έχουν ήδη ωφεληθεί 960 γυναίκες, οι οποίες παρέλαβαν τη δίκη τους περούκα μέσω του προγράμματος.

Οι προδιαγραφές για δωρεά μαλλιών είναι απλές: Μήκος μαλλιών τουλάχιστον 20 εκατοστά και χωρίς οποιαδήποτε χημική επεξεργασία.

Όσοι/ες επιθυμούν να δωρίσουν τα μαλλιά τους μπορούν να ακολουθήσουν τον παρακάτω σύνδεσμο για επιπλέον πληροφορίες: https://almazois.gr/harise-dynami/

Η συλλογή θα πραγματοποιείται στο ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Ανατολικής Σάμου έως 11 Νοεμβρίου 2022, Δερβενακίων & Αλέξη Αλέξη, Διοικητήριο, 1ος όροφος, τηλέφωνο επικοινωνίας 2273353451, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και ώρες 09:00 – 15:00.

Υπεύθυνη Κεπ Υγείας: Σοφία Θάνου, Κοινωνιολόγος.

«Δώρισε τα μαλλιά σου και Χάρισε Δύναμη και Ελπίδα σε όσες το έχουν ανάγκη!»

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software