officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Δήμος Ανατολικής Σάμου, παρουσιάστηκε ο ψηφιακός τουριστικός οδηγός

10 Μάι, 2023 - 02:05
Δήμος Ανατολικής Σάμου, παρουσιάστηκε ο ψηφιακός τουριστικός οδηγός

Παρουσιάστηκε σε επαγγελματίες του Τουρισμού, δημοτικούς συμβούλους και Μ.Μ.Ε. ο νέος ψηφιακός τουριστικός οδηγός του Δήμου Ανατολικής Σάμου, τεχνολογίας QR, στο Νέο Δημαρχιακό Κτίριο Πυθαγορείου.

345631960 268718325539810 8910030756357407321 n

Σύμφωνα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Διονυσίου που έκανε την παρουσίαση: "Επενδύσαμε στα νέα εργαλεία τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη εικόνα του νησιού σε επίπεδο παρουσίασης αλλά και περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, θέλοντας να ξεπεράσουμε την παρούσα κατάσταση των μεμονωμένων τουριστικών πληροφοριών από διάφορα sites και τη διανομή έντυπων τουριστικών οδηγών.

 

Επιπρόσθετα, ο Δήμος μας, αντιλαμβανόμενος την ανάγκη του επισκέπτη στην παροχή πληροφοριών σχετικά με τη διαμονή του στο νησί μας, δημιούργησε μια ψηφιακή πλατφόρμα όπου συλλέχθηκαν όλες οι πληροφορίες εκείνες που κάνουν τον επισκέπτη να έχει μια ευχάριστη και ολοκληρωμένη εμπειρία στις μοναδικές ομορφιές του νησιού μας.

Η ανάγκη υιοθέτησης του συγκεκριμένου εργαλείου από όλους μας αλλά και κυρίως από τους επαγγελματίες του τουρισμού είναι προς όφελος του τουρισμού.

Δεδομένου ότι το συγκεκριμένο εργαλείο μπορεί να τροποποιείται και να ενημερώνεται συνεχώς, περιμένουμε τις προτάσεις, τις ιδέες αλλά και τις επισημάνσεις σας στο e-mail : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και συγκεκριμένα στο γραφείο Αντιδημάρχου κου Διονυσίου Γεώργιου.

Παραθέτουμε το link του ψηφιακού τουριστικού οδηγού.

https://app.digiapp.gr/guide-samos

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software