officeart horizontal  

 

Κοινωνία

"Η έλλειψη προσωπικού στο διαβατηριακό έλεγχο προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις στους επισκέπτες"

4 Αυγ, 2023 - 12:08
"Η έλλειψη προσωπικού στο διαβατηριακό έλεγχο προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις στους επισκέπτες"

Με επιστολή του προς τις αρμόδιες αρχές ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου ζητά την επίλυση του προβλήματος που προκύπτει απο την πολύωρη διαδικασία του διαβατηριακού ελέγχου στον τουριστικό λιμένα Σάμου. Αναλυτικά :

Κύριοι, καλημέρα σας,

Η έλλειψη προσωπικού στο διαβατηριακό έλεγχο προκαλεί τεράστιες καθυστερήσεις στους επισκέπτες που έρχονται μέσω Κουσάντασι στο λιμάνι της Σάμου.

Η εικόνα μας προσβάλει σε μία εποχή που όλοι μας αγωνιζόμαστε προκείμενου να πετύχουμε την αύξηση της τουριστική κίνησης. Ερχονται άνθρωποι από όλον τον κόσμο στο νησί μας για να μπορέσουν να δουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα μέσα σε λίγες ώρες και ξοδεύουν ένα δίωρο, πολλές φορές και τρίωρο, στο διαβατηριακό έλεγχο.

 Καταλαβαίνετε πως όταν μεγάλος αριθμός επισκεπτών βιώνει αυτή την κατάσταση, δυσφημιζόμαστε περισσότερο ως προορισμός. Αυτός ο κόσμος, δίνει οικονομικές ανάσες στην τοπική οικονομία και οφείλουμε , όπως κάθε επισκέπτη, να τον σεβόμαστε. Απαιτούμε άμεση επίλυση του προβλήματος.

Αύξηση των ροών επισκεπτών προς την πόλη μας πρέπει να συνοδεύεται και με καλά αντανακλαστικά και προσαρμογή στις νέες συνθήκες.

Με εκτίμηση ,

ΔΣ εστίασης της πόλης της Σάμου.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software