officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας

30 Νοε, 2017 - 08:11
Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου στη διεθνή τουριστική έκθεση της Βαρσοβίας

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συμμετείχε στη διεθνή έκθεση τουρισμού «International Travel Show TT WARSAW 2017» που πραγματοποιήθηκε στη Βαρσοβία. Τα νησιά της Περιφέρειας παρουσιάστηκαν σε stand εντός του περιπτέρου του Ε.Ο.Τ. και προβλήθηκαν ως αυθεντικός ελληνικός προορισμός που παρέχει τη δυνατότητα για δραστηριότητες στη φύση, γνήσιες πολιτισμικές εμπειρίες και πλούσιες τοπικές γεύσεις.

Η Πολωνία αποτελεί για την Περιφέρεια ανερχόμενη αγορά, αφού το 2017 επανήλθε με πτήσεις charter για Λέσβο και Σάμο και προγραμματίζονται πτήσεις charter για το 2018 επίσης για Λήμνο και Χίο. Στο stand φιλοξενήθηκαν εκπρόσωποι του Δήμου Σάμου και επαγγελματίες του τουρισμού από τη Λέσβο, τη Λήμνο, τη Σάμο και τη Χίο, ενώ το επισκέφθηκαν τουριστικοί παράγοντες της Πολωνίας, καθώς και πλήθος κόσμου.

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου εκπροσωπήθηκε από την Εντεταλμένη Σύμβουλο σε θέματα Τουρισμού κα. Αγγελική Σαραντινού, την Προϊσταμένη της Διεύθυνσης Τουρισμού κα. Αγγελική Πολυτάκη και την Προϊσταμένη του Τμήματος Τουρισμού Σάμου κα. Γραμματική Δρίνη. «Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου συνεχίζει να στηρίζει κάθε προσπάθεια ανάδειξης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων των νησιών της, έχοντας πάντα ως στόχο τη βιώσιμη ανάπτυξη του τουρισμού» τόνισε η κα. Σαραντινού.

Το stand της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου επισκέφθηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Πολωνία κ. Ευάγγελος Τσαούσης και ο Γενικός Γραμματέας του Ε.Ο.Τ. κ. Κωνσταντίνος Τσέγας, η συνάντηση με τον οποίο υπήρξε εποικοδομητική αφού δόθηκαν επιβεβαιώσεις για την υποστήριξη και αρωγή του Ε.Ο.Τ. στις ενέργειες προβολής και ανάδειξης των νησιών του Βορείου Αιγαίου.

Με τη Διευθύντρια του Ε.Ο.Τ. στην Πολωνία κα. Νικολέττα Νικολοπούλου και το Διευθυντή Έρευνας Αγοράς και Διαφήμισης του Ε.Ο.Τ. κ. Πέτρο Σαγάνα συζητήθηκαν μια σειρά από δράσεις τουριστικής προβολής των νησιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου σε συνεργασία με το γραφείο του Ε.Ο.Τ., όπως η δυνατότητα διοργάνωσης εκδηλώσεων στοχευμένης προβολής των νησιών σε πράκτορες και Tour Οperators της Πολωνίας και της Τσεχίας, καθώς επίσης και η διενέργεια fam & press trips.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software