officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

4 Απρ, 2024 - 08:04
Δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα  Αδέσποτων Ζώων πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 4 Απριλίου, στο 2 ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Σάμου, εκδήλωση ευαισθητοποίησης στην οποία συμμετείχαν η Α΄ Γυμνασίου από το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο Σάμου και η Δ΄ τάξη του 2ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Σάμου. Την εκδήλωση μαζί με τα δύο σχολεία συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, στους μαθητές των δύο σχολείων, μίλησε ο Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου και κτηνίατρος κ. Αντώνης Καραμηνάς σχετικά με την φροντίδα των ζώων αλλά και τις υιοθεσίες αδέσποτων. Στην συνέχεια έγινε ενημέρωση από το Φιλοζωικό Σωματείο Σάμου μέσα από ψηφιακό υλικό που αφορούσε τις ανάγκες των ζώων.


Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με θέρμη στην ενημέρωση, διατύπωσαν ερωτήσεις ενώ μοιράστηκαν τις δικές τους εμπειρίες για την φροντίδα των ζώων. Παρών στην εκδήλωση ήταν και ο Φώντας, το σκυλάκι του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου που κέρδισε τις εντυπώσεις!
Η Παγκόσμια Ημέρα Αδέσποτων Ζώων καθιερώθηκε με πρωτοβουλία των ολλανδικών φιλοζωικών οργανώσεων το 2010 για την ευαισθητοποίηση της διεθνούς κοινότητας σχετικά με την τύχη των αδέσποτων ζώων.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software