Κοινωνία

Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου σε παραγωγικές μονάδες

19 Ιαν, 2018 - 11:01
Επισκέψεις Αντιπεριφερειάρχη Σάμου σε παραγωγικές μονάδες

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος συνεχίζοντας τις επισκέψεις του σε παραγωγικές μονάδες του πρωτογενή τομέα, συνοδευόμενος από στελέχη της ΔΑΟΚ της ΠΕ Σάμου, επισκέφτηκε τη Τετάρτη 17/01/18 τα Ελληνικά Θερμοκήπια ΑΕ στην περιοχή του Μεσόκαμπου καθώς και την κοινότητα του Πύργου, όπου είχε τη δυνατότητα να επισκεφτεί μια σειρά από μελισσοκομεία αλλά και ένα σύγχρονο τυποποιητήριο μελιού.

Δήλωσε σχετικά: « Είχαμε τη χαρά να επισκεφτούμε τα Ελληνικά Θερμοκήπια στην περιοχή του Μεσόκαμπου. Μια μεγάλη επένδυση με Πανελλαδική εμβέλεια που στηρίζεται στην παραγωγή με υδροπονία και πραγματικά εντυπωσιάζει. Σίγουρα θα πρέπει να είμαστε περήφανοι για το γεγονός ότι λειτουργεί και παράγει στο νησί μας μια τέτοια μονάδα. Στη συνέχεια, επισκεφτήκαμε το μελισσοχώρι του νησιού μας τον Πύργο.

Είχαμε την ευκαιρία να δούμε μια σειρά από μελισσοκομεία αλλά και ένα υπερσύγχρονο τυποποιητήριο , να δούμε όλες τις φάσεις της παραγωγής, να συνομιλήσουμε με τους παραγωγούς και να διαπιστώσουμε από κοντά το μεράκι και την όρεξη όλων αυτών των ανθρώπων που παράγουν ένα πραγματικά μοναδικό ποιοτικό προϊόν. Θεωρούμε καθήκον μας να προσπαθούμε με κάθε δυνατότητα να τους στηρίζουμε τόσο στην παραγωγή όσο και στην προώθηση και προβολή των προϊόντων τους».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι