Κοινωνία

Ακυρώνει κλήσεις για παράνομη στάθμευση ο Δήμος Σάμου

22 Ιαν, 2018 - 12:01
Ακυρώνει κλήσεις για παράνομη στάθμευση ο Δήμος Σάμου

Σήμερα 22/01/2018, το Δ.Σ. του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου παρουσία του Δημάρχου Σάμου, Μιχάλη Αγγελόπουλου, συνεδρίασε εκτάκτως με μοναδικό θέμα την ανάκληση εκθέσεων βεβαίωσης παράβασης ΚΟΚ στο χώρο του τουριστικού λιμένα Σάμου κατά το χρονικό διάστημα από 19 έως 21/01/2018 ( αριθ. 1/2018 Απόφαση ).

Κατόπιν τούτου, ενημερώνουμε το κοινό ότι όσοι από τους συμπολίτες μας κατά το ανωτέρω χρονικό διάστημα έλαβαν βεβαίωση παράβασης ΚΟΚ από το γραφείο Τροχαίας του Λιμεναρχείου Σάμου, για παράνομη στάση-στάθμευση αποκλειστικά και μόνο στο τμήμα του λιμένα που περιλαμβάνει τον παλαιό Επιβατικό Σταθμό, το χώρο αναστροφής περιμετρικά του κτιρίου και το παλαιό τμήμα πρόσδεσης πλόων εξωτερικού, θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της υπηρεσίας μας προκειμένου να καταθέσουν τις σχετικές παραβάσεις, οι οποίες και θα ανακληθούν.

Όσοι έχουν προβεί σε ηλεκτρονική πληρωμή μέσω τραπεζικού συστήματος, θα πρέπει να προσκομίσουν επιπρόσθετα το σχετικό παραστατικό πληρωμής, προκειμένου η υπηρεσία μας να προβεί στην επιστροφή του αντιτίμου.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ. ΕΛΙΣΣΑΙΟΣ ΜΑΥΡΑΤΖΩΤΗΣ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι