Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Κοινωνία

Επιχειρηματίες ανησυχούν για τον τουρισμό στο Βαθύ της Σάμου

0
0
0
s2smodern

 

Eπιστολή διαμαρτυρίας με αίτημα την άμεση παρέμβαση του Δημάρχου Σάμου  συνέταξε και απέστειλε ο Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου.  

Θέμα της επιστολής η έντονη ανησυχία των συλλόγων της Ενωσης Ξενοδόχων Σάμου, του Συλλόγου Εστίασης και Ψυχαγωγίας, του Εμπορικού Συλλόγου και του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΧΙ Σάμου για την μείωση των δρομολογίων των τουρκικών πλοιαρίων από Κουσάντασι προς Σάμο καθώς και των δρομολογιων των κρουαζιερόπλοιων προς τον λιμένα Σάμου.

Στην ίδια επιστολή "στηλιτεύεται το γεγονός ότι «κάποιοι» για προσωπικούς, οικονομικούς, Πολιτικούς ή άλλους λόγους (που δεν γνωρίζουμε) επιθυμούν να οδηγήσουν τον τουρισμό εκεί που τους συμφέρει και όχι εκεί που το κοινωνικό, οικονομικό και τουριστικό συμφέρον του τόπου υπαγορεύει." Καταλήγει η επιστολή του Δ.Σ. Σάμου γράφοντας ότι "Είναι ανεπίτρεπτο να δρομολογούν ερήμην της τοπικής κοινωνίας, των ξενοδόχων, των εμπόρων και όλων των ελευθέρων επαγγελματιών καταστάσεις που τείνουν να εξαλείψουν παντελώς το τουριστικό προϊόν από τη πόλη της Σάμου, να μηδενίσουν την επισκεψιμότητα στη πόλη και να υποβαθμίσουν για μια ακόμα φορά την πρωτεύουσα του Νομού και τη πρώτη πύλη εισόδου."

Σάμος, Νέα, Ειδήσεις, Τουρισμός