Κοινωνία

Σύλληψη 44χρονου στο Καρλόβασι της Σάμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

24 Μαρ, 2018 - 01:03
Σύλληψη 44χρονου στο Καρλόβασι της Σάμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών

Σύλληψη 44χρονου στο Καρλόβασι της Σάμου για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης (χασίς), συνολικού βάρους -209- γραμμαρίων

Συνελήφθη, χθες (22-03-2018) στο Καρλόβασι της Σάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, ένας ημεδαπός, ηλικίας 44 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, πραγματοποιήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του 44χρονου στην παραπάνω περιοχή, κατά τη διάρκεια της οποίας βρέθηκαν τέσσερις (4) ανισοβαρείς αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη (χασίς), συνολικού βάρους -209- γραμμαρίων.

Στον ίδιο χώρο βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -1.950- ευρώ. Από την περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης, προέκυψε ότι η παραπάνω ποσότητα ναρκωτικής ουσίας προοριζόταν για διάθεση σε τρίτους. Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

2018 ΕΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι