Κοινωνία

Ευχές και συμβουλές προς τους οδηγούς από την Τροχαία Αστυνομικής Διεύθυνσης Β.Αιγαίου

7 Απρ, 2018 - 09:04
Ευχές και συμβουλές προς τους οδηγούς από την Τροχαία Αστυνομικής Διεύθυνσης Β.Αιγαίου

Ολοκληρώθηκε η διανομή ενημερωτικών φυλλαδίων από τις Υπηρεσίες Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου σε οδηγούς οχημάτων και πεζούς, ενόψει των εορτών του Πάσχα.

Τα φυλλάδια περιείχαν ευχές, καθώς και συμβουλές κυκλοφοριακής αγωγής και οδικής ασφάλειας, με στόχο τις ασφαλείς μετακινήσεις.

Ενημερωτικά φυλλάδια τροχαίας, ενόψει των εορτών του Πάσχα, διανεμήθηκαν τη Μ. Τετάρτη (04-04-2018), τη Μ. Πέμπτη (05-04-2018) και το Μ. Σάββατο (07-04-2018), από το προσωπικό των Υπηρεσιών Τροχαίας της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Βορείου Αιγαίου, σε οδηγούς οχημάτων και πεζούς, σε κομβικά σημεία και οδούς στη Μυτιλήνη, στη Χίο και στη Σάμο.

Συγκεκριμένα, τα ενημερωτικά φυλλάδια περιείχαν ευχές για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα καθώς και συμβουλές κυκλοφοριακής συμπεριφοράς και οδικής ασφάλειας. Παράλληλα, οι τροχονόμοι παρότρυναν τους επιβάτες των οχημάτων και τους πεζούς να επιδεικνύουν μεγάλη προσοχή στις μετακινήσεις τους, κατά τη διάρκεια της εορταστικής περιόδου, που η κίνηση παρουσιάζεται ιδιαίτερα αυξημένη, τόσο στις αστικές περιοχές όσο και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Βορείου Αιγαίου εύχεται στους πολίτες Καλό Πάσχα και Χρόνια Πολλά και υπενθυμίζει στους οδηγούς και στους χρήστες του οδικού δικτύου, ότι η οδική ασφάλεια είναι υπόθεση όλων μας.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι