officeart horizontal  

 

Κοινωνία

ΓΕΕΘΑ: Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες σε Σάμο, Κω και Λέσβο

21 Απρ, 2018 - 09:04
ΓΕΕΘΑ: Υπεράριθμοι πρόσφυγες και μετανάστες σε Σάμο, Κω και Λέσβο

Η Κως, καθώς και η Λέσβος και η Σάμος, συνεχίζουν να φιλοξενούν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες στις δομές των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με «non paper» του ΓΕΕΘΑ, αυξήθηκαν κατά 843 άτομα, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη, οι πρόσφυγες και μετανάστες που διαμένουν στις 30 δομές φιλοξενίας που διαχειρίζονται οι Ένοπλες Δυνάμεις.Συγκεκριμένα, χθες καταγράφηκαν 24.410 άτομα, έναντι 23.567 ατόμων την περασμένη Πέμπτη. Η δυνατότητα φιλοξενίας των 30 δομών αυξήθηκε κατά 152 άτομα, από 23.673, στα 23.825 άτομα.

Οι δομές φιλοξενίας Λέσβου, Σάμου, Κω, έχουν υπεράριθμους πρόσφυγες και μετανάστες, σύμφωνα με την κατανομή προσφύγων που γίνεται από τους αρμόδιους φορείς. Οι τρεις κλάδοι των Ενόπλων Δυνάμεων παρείχαν 13.481 μερίδες φαγητού, από τις οποίες 604 μερίδες διανέμονται σε δομές φιλοξενίας, οι οποίες δεν ανήκουν στην αρμοδιότητα τους.Για την υγειονομική κάλυψη των προσφύγων και μεταναστών διατίθεται ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό από τους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή :Matrix24, φωτογραφία αρχείου Samostimes

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software