Κοινωνία

«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» στους Φούρνους

8 Μάι, 2018 - 01:05
«Δώσε ελπίδα, δώσε ζωή» στους Φούρνους

Συνεχίζοντας το σπουδαίο έργο του το τμήμα αιμοδοσίας Σάμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας βρέθηκε στους Φούρνους για ενημέρωση και νέες εγγραφές εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη εκδήλωση, που διοργάνωσε το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου σε συνεργασία με το Σύλλογο Όραμα Ελπίδας και με πρωτοβουλία της Ιατρού του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Φούρνων κας Άννα-Μαρίας Α. Αξιώτη , για την ενημέρωση και την εγγραφή Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, η οποία πραγματοποιήθηκε στους Φούρνους Κορσεών στις 5 και 6 Μαΐου 2018.

Η ανταπόκριση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αυξάνοντας τους εθελοντές δότες της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

Εγγράφηκαν 52 συμπολίτες μας, παραδείγματα προς μίμηση, δίνοντας δείγμα στοματικού επιχρίσματος και συνάμα ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας, που το έχουν ανάγκη, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες ίασης τους. Ακόμη μια φορά μέσω της ενημέρωσης και εν συνεχεία από τον αριθμό των νέων Εθελοντών Μυελού των Οστών, από το ακριτικό νησί των Φούρνων, αποδείχθηκε έμπρακτα η ανθρωπιά και το σθένος των ανθρώπων.

ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΜΟΥ

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι