officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Δυνατό «ΟΧΙ» σε νέο Hot spot στη Σάμο

5 Ιουλ, 2018 - 06:07
Δυνατό «ΟΧΙ» σε νέο Hot spot στη Σάμο

Από την κατάμεστη πλατεία των Μυτιληνιών ακούστηκε ένα βροντερό Οχι στην κατασκευή νέου hotspot στην περιοχή και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο Μοσχονά.

Οι σαμιώτες, από όλες τις περιοχές του νησιού είχαν ασφυκτικά γεμίσει όλους τους χώρους της Κεντρικής πλατείας προκειμένου να παρευρεθούν στην συνέλευση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Δημοτικής κοινότητας.

samostimes laiki syneleusi mutilinion 4 july 18 2 αντιγραφο

Στην ομιλία του ο Πρόεδρος Γιώργος Ελευθερόγλου αναφέρθηκε στο αίτημα της κοινότητας και του δήμου για παραχώρηση μέρος του στρατοπέδου για τη δημιουργία παιδικής χαράς, νηπιαγωγείου, δομών υγείας και γενικά για κοινωνικές δομές . Ο πρόεδρος ακόμη ανέφερε ότι ο βουλευτής Σάμου, αν και εκλήθη από τον ίδιο στην λαϊκή συνέλευση, τελικά δεν παρέστη.

samostimes laiki syneleusi mutilinion 4 july 18 32 αντιγραφο

 

Τόσο ο Αντιπεριφερειάρχης όσο και ο δήμαρχος τοποθετήθηκαν κατά της δημιουργίας νέου hotspot και ζήτησαν την αποσυμφόρηση του νησιού. Ο δήμαρχος επιπλέον ζήτησε να συσταθεί επιτροπή για να επισκεφθεί τον υπεύθυνο του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής προκειμένου να πάρει πίσω το αίτημά του για παραχώρηση του στρατοπέδου και την δημιουργία δομής μεταναστών.

samostimes laiki syneleusi Aggelopoulos

 

Μίλησαν εκπρόσωπος της εκκλησίας ,δημοτικοί,κοινοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της ευρύτερης περιοχής εκπρόσωποι δημοτικών παρατάξεων, ενώ ένταση υπήρξε όταν ο λόγος δόθηκε στον επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Κώστα Τζίχα και το μέλος της Πανσαμιακής επιτροπής για την Ειρήνη  Τίμο  Χατζηλαγό, όταν εξομοίωσαν  τους Έλληνες που μετανάστευαν στο εξωτερικό με τους μετανάστες που φτάνουν σήμερα στην Ελλάδα.

samostimes laiki syneleusi mutilinion 4 july 18 128 αντιγραφο

Αξίζει να σημειωθεί ότι το αίτημα του συνόλου των παρευρισκομένων ήταν  να μην δημιουργηθεί καμία νέα δομή για την υποδοχή των μεταναστών, σε κανένα σημείο της Σάμου, υποστηρίζοντας χαρακτηριστικά ότι το νησί δεν μπορεί να σηκώσει άλλο το μεγάλο βάρος του προσφυγικού και μεταναστευτικού που έχει προκαλέσει τριγμούς στην τοπική κοινωνία.

samostimes laiki syneleusi mutilinion 4 july 18 14 αντιγραφο

Δείτε όλα τα βίντεο με τις τοποθετήσεις εδώ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ

e-genius.gr ...intelligent web software