Κοινωνία

Κοκκάρι: Ένα πρόβλημα που ζητά λύση

23 Αυγ, 2018 - 09:08
Κοκκάρι: Ένα πρόβλημα που ζητά λύση

Το... διαχρονικό λάθος της τοποθέτησης των κάδων απορριμάτων στους χώρους στάθμευσης των οχημάτων σε πολλά χωριά του νησιού μας, ακόμα και στα πλέον τουριστικά, επισημαίνουν αναγνώστες του samostimes. 

Στη συγκεκριμένη περίπτωση και στις φωτογραφίες που ακολουθούν γίνεται αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα σημεία που έχουν τοποθετηθεί οι κάδοι απορριμάτων και ανακύκλωσης. Σημεία απο τα οποία περνά ένα μεγάλος αριθμός των επισκεπτών του Δ/Δ Κοκκαρίου αφού βρίσκονται στο κεντρικό χώρο στάθμευσης των οχημάτων, με αυτή πολλές φορές να είναι η πρώτη και η τελευταία εικόνα για κάποιον. 

skoupidia2

Το πρόβλημα δημιουργείται κυρίως μετά την ...αποκομιδή των απορριμάτων απο τις υπηρεσίες του δήμου με σκουπίδια να σκορπίζονται στο χώρο, λένε χαρακτηριστικά κάτοικοι της περιοχής και ζητούν απο την δημοτική αρχή να επιληφθεί του ζητήματος.

skoupidia3 

 

Να σημειώσουμε τέλος ότι οι εικόνες αυτές παρουσιάζουν μόνο το πρόβλημα που προκύπτει απο συγκεκριμένες ενέργειες σε κάποια συγκεκριμένα σημεία και αυτό το επισημαίνουμε γιατί στο θέμα της καθαριότητας, το Δ/Δ Κοκκαρίου, είναι απο τα πλέον καθαρά και αυτό καταγράφεται στα θετικά από τους επισκέπτες του. 

skoupidia4

Ας προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε όμως και αυτά που πρέπει.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι