Κοινωνία

Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου για την απώλεια του Αλεξάνδρου Γιαουτζή

29 Αυγ, 2018 - 02:08
Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου για την απώλεια του Αλεξάνδρου Γιαουτζή

Δικηγορικός Σύλλογος Σάμου εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του συναδέλφου Αλεξάνδρου Γιαουτζή ο οποίος επί σειρά ετών υπηρέτησε την Δικαιοσύνη και τη μαχόμενη Δικηγορία.

Η παρουσία του εκλιπόντος στα Δικαστήρια , στα κοινωνικά και πολιτικά δρώμενα ήταν δυναμική και για το λόγο αυτό ξεχωριστή, όπως επίσης και η προσφορά του στη νομική επιστήμη και στη δικηγορία.

Το κενό που αφήνει η απουσία του φαντάζει μεγαλύτερο ειδικά στις μέρες μας, κατά τις οποίες η πατρίδα μας αναζητά γενναίους, τολμηρούς, υπεύθυνους και χαρισματικούς ανθρώπους προκειμένου να υπερασπιστούν σθεναρά το κράτος δικαίου και τους δοκιμαζόμενους δημοκρατικούς θεσμούς, διακρινόμενοι για την ευπρέπεια και το ήθος τους, στοιχεία που αναδεικνύουν εντέλει την ξεχωριστή προσωπικότητά τους, ασχέτως των επιμέρους ιδεολογικών διαφορών.

Εκφράζουμε στους οικείους του τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και ευελπιστούμε πως η μακρόχρονη δράση και προσφορά του θα ενεργήσουν ως παρακαταθήκη και υγιές παράδειγμα για τις επόμενες γενιές.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΚΟΛΛΑΡΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι