officeart horizontal  

 

Κοινωνία

Σάμος: Πεσμένη στο δρόμο στη μέση της πόλης για 50 λεπτά

11 Σεπ, 2018 - 09:09
Σάμος: Πεσμένη στο δρόμο στη μέση της πόλης για 50 λεπτά

Στη μέση του δρόμου για 50 λεπτά ήταν το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Σεπτεμβρίου, 64χρονη επισκέπτρια της Σάμου από την Ολλανδία, μετά από τροχαίο ατύχημα. 

Παρότι το ατύχημα συνέβη στο κέντρο της πόλης της Σάμου και σε μια απόσταση λιγότερη απο ένα χιλιόμετρο απο το νοσοκομείο, το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε μετά απο 50 λεπτά προκαλόντας την αγανάκτηση και την έντονη αντίδραση των πολιτών. 

Για το θέμα εξέδωσε δελτίο τύπου η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή Σάμου της Ν.εας Δημοκρατίας όπου μεταξύ άλλων αναφέρει :

"(...)  Η τρομακτική έλλειψη προσωπικού στον τομέα υγεία και δη στο προσωπικό του ΕΚΑΒ, αφήνει το νησί μας ακάλυπτο από ασθενοφόρο πολλές ώρες, μιας και  μονό μια βάρδια δεν καλύπτει τις ανάγκες της καλοκαιρινής σεζον. Ενα ασθενοφόρο στο νησί δεν είναι δυνατόν να βρίσκεται ταυτόχρονα σε δύο περιστατικά και με τη  ιδιαίτερη, γεωγραφική κατανομή, της Σάμου, να υπάρχει δυσκολία μετάβασης ,άμεσα σε κάθε μέρος. Ζητούμε από το βουλευτή Σάμου Δημήτρη Σεβαστακη ,να πάρει δημοσία θέση για το περιστατικό αυτό ,όπως και για το περιστατικό ένα μηνά περίπου πριν, με ένα φοιτητή, αιμόφυρτο για ώρα στο Καρλόβασι. Φρούδες ελπίδες του υπουργού  Πολακη και Ξάνθου ,όπως και του βουλευτή για την κάλυψη θέσεων στον τομέα υγείας. Χορτάσαμε ψέματα, καμιά ανοχή από εδώ και πέρα.''

Να σημειώσουμε τέλος ότι η υγεία της 64χρονης γυναίκας δεν αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software