elenfrdeitrues

ΠΡΟΣΟΧΗ! Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή!

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Παρασκευή 23 Αυγούστου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους.

Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σάμου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Όχι λένε οι εργαζόμενοι στον Δήμο Σάμου στις αναγκαστικές μετακινήσεις

0
0
0
s2smodern

Στάση εργασίας πραγματοποίησαν σήμερα Πέμπτη οι υπάλληλοι του Δήμου Σάμου  διαμαρτυρόμενοι για τις αναγκαστικές μετακινήσεις εργαζομένων προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες του Δήμου Δυτικής Σάμου, που προέκυψε μετά την διάσπαση από την προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ.

Οι εργαζόμενοι συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Δημαρχείο και στη συνέχεια κατευθήνθηκαν προς τα γραφεία της Αποκεντρωμένης Περιφερειακής Διοίκησης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Συλλαλητήριο για την υγεία στο Καρλόβασι

0
0
0
s2smodern

Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας για την υποστελέχωση των μονάδων υγείας και του ΕΚΑΒ στη Σάμο, διοργανώνει την Τρίτη 27 Αυγούστου στις 19.30 το απόγευμα το Εργατικό Κέντρο Σάμου.

Το συλλαλητήριο θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Καρλοβάσου εκεί όπου πρίν λίγες μέρες η Σάμος βυθίστηκε στο πένθος από τον χαμό ενός 19χρονου συμπολίτη μας.

* Φωτογραφεία αρχείου

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αύριο Πέμπτη 22 Αυγούστου 2019, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους. Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Σάμου συνιστά στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος, Μεταναστευτικό: Αυξάνεστε και πληθύνεστε

0
0
0
s2smodern

Συνεχίζει να αυξάνεται ο αριθμός των μεταναστών και προσφύγων που αναζητούν μια καλύτερη τύχη στην Ευρώπη, περνώντας μέσω της Σάμου σε αυτή. Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας των Ηνωμένων Εθνών, στη Σάμο διαμένουν περίπου 4.400 πρόσφυγες και μετανάστες. Η πλειονότητα του πληθυσμού στη Σάμο είναι από το Αφγανιστάν (37%), τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό (16%), και το Ιράκ (13%). Αυτή την εβδομάδα, 492 άτομα κατέφθασαν στο νησί της Σάμου, σημειώνοντας αύξηση συγκριτικά με τις 408 αφίξεις της προηγούμενης εβδομάδας καθώς και συγκριτικά με τις 50 αφίξεις της ίδιας περιόδου του προηγούμενου έτους.Αναλυτικά :

Συνέχεια ανάγνωσης

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για την Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών ( www.civilprotection.gr ), για αύριο Τρίτη 20 Αυγούστου 2019, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) στην Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Tαϊστρα και μια ποτίστρα για τα αδέσποτα ζώα της περιοχής από την Π.Υ Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνεται από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου ότι στα πλαίσια της ευαισθητοποίησης και της ανάπτυξης της ιδέας της φιλοζωίας,

Συνέχεια ανάγνωσης

Πολύ υψηλός κίνδυνος Πυρκαγιάς!

0
0
0
s2smodern

Πολύ Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) για αυριο Σαββατο 10 Αυγούστου 2019. Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Εσωτερικών (www.civilprotection.gr), για αυριο Σαββατο 10 Αυγούστου 2019, προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στην Σάμο την Ικαρία και τους Φούρνους.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ικαρία: Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε κοντά στο σημείο όπου διέμενε η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ

0
0
0
s2smodern

Πτώμα γυναίκας εντοπίστηκε από εθελοντή που συμμετείχε στις έρευνες που έκαναν τα πεζοπόρα τμήματα, σε χαράδρα στην περιοχή Καταφύγι, που βρίσκεται σε απόσταση πέντε χιλιομέτρων από τα ενοικιαζόμενα δωμάτια που η 34χρονη Νάταλι Κρίστοφερ έμενε με τον σύντροφό της.

Συνέχεια ανάγνωσης

Πορεία κατάρτισης δασικών χαρτών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, και Χίος)

0
0
0
s2smodern

Ευρεία σύσκεψη στα Γραφεία της έδρας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου στον Πειραιά για την πορεία κατάρτισης των δασικών χαρτών στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Σάμος, Χίος) πραγματοποιήθηκε στις 12.07.2019, με πρωτοβουλία της Αναπληρώτριας Γενικής Δ/ντριας Δασών και Αγροτικών Υποθέσεων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου κ. Αλεξιάδου Άρτεμις.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software