elenfrdeitrues

Έναρξη υποβολής αιτήσεων στα προγράμματα των σταθμών ελεύθερης λήψης Εθνικής εμβέλειας

0
0
0
s2smodern

Έναρξη υποβολής αιτήσεων για την πρόσβαση των μόνιμων κατοίκων του Δήμου Σάμου Περιοχών Εκτός Τηλεοπτικής Κάλυψης (ΠΚΤΕ) στα προγράμματα των Ελληνικών τηλεοπτικών σταθμών ελεύθερης λήψης Εθνικής εμβέλειας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Αλλοδαπός προσπάθησε να κατεβάσει από τον ιστό της, την Ελληνική σημαία

0
0
0
s2smodern

Σε μία κίνηση που θα μπορούσε να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα και να ξεσηκώσει απρόβλεπτες αντιδράσεις προέβει σήμερα το πρωί αλλοδαπός, στην πλατεία Θεμιστοκλή Σοφούλη στην πόλη της Σάμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Θητεία: Τι αλλάζει στην κατάταξη στον Στρατό Ξηράς

0
0
0
s2smodern

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώθηκε ότι, στο πλαίσιο των αλλαγών που πραγματοποιούνται, για τη βελτιστοποίηση της λειτουργίας αυτού, ο αριθμός των Εκπαιδευτικών Σειρών Στρατευσίμων Οπλιτών (ΕΣΣΟ) για τον Στρατό Ξηράς (ΣΞ), επανακαθορίζεται από έξι (6) σε τέσσερις (4) κατ’ έτος (Φεβρουάριο, Μάιο, Αύγουστο, Νοέμβριο).

Συνέχεια ανάγνωσης

Ζωή σε τρεις ανθρώπους έδωσε η πράξη δωρεάς οργάνων 50χρονης γυναίκας από τη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Ζωή σε τρεις ανθρώπους έδωσε η πράξη δωρεάς οργάνων που αποφάσισε η οικογένεια μιας 50χρονης γυναίκας από τη Σάμο που νοσηλευόταν στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Μυτιλήνης.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Μαζική η συμμετοχή στην απεργία

0
0
0
s2smodern

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην απεργιακή συγκέντρωση που καλούσε το Νομαρχιακό τμήμα Σάμου της ΑΔΕΔΥ σε συμπαράσταση του αγώνα των δίκαιων ετοιμάτων των εκπαιδευτικών. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Πυθαγόρα και ακολούθησε πορεία στην παραλιακή λεωφόρο στο Βαθύ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέα διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τα επιδόματα αναπηρίας

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνουμε τους κατοίκους του Νομού Σάμου, όπως και κάθε ενδιαφερόμενο, ότι από 1/1/2019 άλλαξε η διαδικασία ένταξης πολιτών στις παρακάτω προνοιακές παροχές:

Συνέχεια ανάγνωσης

Σ.Ε.Η Σάμου & Ικαρίας για την «Πορφυριάδα»

0
0
0
s2smodern

Με αφορμή το περιστατικό της τριήμερης παύσης λειτουργίας του Δημοτικού Σχολείου «Πορφυριάδα» στο Καρλόβασι, λόγω διακοπής της ηλεκτροδότησης από προβλήματα που παρουσιάστηκαν στην Εσωτερική Ηλεκτρική Εγκατάσταση (Ε.Η.Ε), ο Σύνδεσμος Εργολάβων Ηλεκτρολόγων Σάμου & Ικαρίας θα ήθελε να ενημερώσει για τα παρακάτω.

Συνέχεια ανάγνωσης

'Εναρξη συλλογής δηλώσεων ιδιοκτησίας στις Π.Ε. Ικαρίας, Σάμου και Χίου

0
0
0
s2smodern
Ο Φορέας  «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ  Ν.2308/1995
Με την υπ' αριθμ. 27826/28.06.2010 απόφαση της Υπουργού ΠΕ.ΚΑ (ΦΕΚ Β 1077/15.07.2010) κηρύσσονται υπό κτηματογράφηση οι λοιπές περιοχές της ελληνικής επικράτειας, οι οποίες δεν είχαν κηρυχθεί μέχρι της δημοσίευσης της εν λόγω απόφασης.
Με την υπ’ αρίθμ. 47/5/09-01-2019 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΝΠΔΔ «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» και κατά τα οριζόμενα στο άρθρ. 2 παρ. 1 του Ν.2308/1995, όπως ισχύει, καλούνται όσοι έχουν εμπράγματο ή άλλο εγγραπτέο στα κτηματολογικά βιβλία δικαίωμα, επί των ακινήτων που βρίσκονται στους Καλλικρατικούς Δήμους:

Συνέχεια ανάγνωσης

Νέα προκήρυξη θέσεων Ειδικευμένων Ιατρών Ε.Σ.Υ.

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνουμε ότι εγκρίθηκε από το Υπουργείο Υγείας η προκήρυξη για την πλήρωση επί θητεία θέσεων ειδικευμένων ιατρών και οδοντιάτρων του κλάδου Ε.Σ.Υ. ,Κέντρων Υγείας και Πολυδύναμων Περιφερειακών Ιατρείων, αποκεντρωμένων μονάδων της 2ης Υ.ΠΕ. Πειραιώς και Αιγαίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Κλειστά λόγω... κατολισθήσεων το ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

0
0
0
s2smodern

Προβλήματα με πτώση πρανών σε διάφορα σημεία του οδικου δικτύου της Σάμου αλλά και σχολεία, δημιουργεί η συνεχής έντονη βροχόπτωση των τελευταίων ημερών.

Χαρακτηριστικό είναι το πρόβλημα στο ΓΕΛ και ΕΠΑΛ Καρλαβάσου όπου λόγω κατολισθήσεων τα δυο σχολεία  δεν θα λειτουργήσουν την Τρίτη 15 και την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019.

Επίσης αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου το δημοτικό σχολείο Καρλοβάσου θα παραμείνει κλειστό λόγω του τεχνικού προβλήματος στον ηλεκτρολογικό πίνακα.  

e-genius.gr ...intelligent web software