ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ, σε Χίο και Λέσβο

0
0
0
s2smodern

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΟΧΙ ΣΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΑΣ ΔΟΜΗΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

 Ένας χρόνος πέρασε από τότε που η κυβέρνηση και ο υπουργός της έστειλαν τα ΜΑΤ στα νησιά μας να επιβάλλουν με τη βία το άδικο!

Ένας χρόνος που επιμένουν ότι στα νησιά μας πρέπει να στηθούν στρατόπεδα συγκέντρωσης , να αλλάξουν μόνιμα και οριστικά το χαρακτήρα και τη φυσιογνωμία τους , να αποτελούν στίγμα για τον πολιτισμό μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε! Δεν πρέπει να επαναπαυόμαστε! Συνεχίζουν αυτοί , πρέπει να συνεχίσουμε κι εμείς . Το οφείλουμε στην ιστορία των νησιών μας ! Το οφείλουμε στα παιδιά μας!

Η εξαγγελία για τη δημιουργία στην Λέσβο και πιο συγκεκριμένα στη Δημοτική Ενότητα Λουτροπόλεως Θερμής , νέου «πιλοτικού κέντρου», μετά την υπογραφή μνημονίου συνεργασίας μεταξύ κυβέρνησης-Ε.Ε., το οποίο στην πράξη σημαίνει τη δημιουργία μιας νέας «πόλης»- στρατόπεδο μεταναστών - προσφύγων, αποκαλύπτει την εμμονή και τη συμφωνία της κυβέρνησης στην εφαρμογή και στην προώθηση των εθνικά απαράδεκτων αλλά και επικίνδυνων και απάνθρωπων επιλογών της Ε.Ε. για τα νησιά του Αιγαίου που συνορεύουν με την Τουρκία αλλά και στον Έβρο!

Συνέχεια ανάγνωσης

Ωράριο λειτουργίας γραφείου της ΔΑΕΦΚ στην Ανατολική Σάμο

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνουμε τους δημότες Ανατολικής Σάμου ότι, η λειτουργία του γραφείου της ΔΑΕΦΚ  για τις επόμενες 2 εβδομάδες έχει διαμορφωθεί ως εξής :

Συνέχεια ανάγνωσης

Σε ναυτικό όμιλο της Αττικής αφορά η υπόθεση της καταγγελίας βιασμού της 11χρονης

0
0
0
s2smodern

Το Διοικητικό συμβούλιο του Ναυταθλητικού ομίλου Καρλοβάσου , εκτάκτως συνεδρίασε με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την καταγγελία βιασμού της 11χρονης τότε , αθλήτριας της ιστιοπλοΐας προ 10ετίας από τον προπονητή της . Και οι δύο ανήκαν σε ναυτικό όμιλο της βορειοανατολικής Αττικής όπου και διέμεναν . θα θέλαμε να πληροφορήσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι: 

Συνέχεια ανάγνωσης

Καταγγελία εργαζομένων στο νοσοκομείο Σάμου

0
0
0
s2smodern

Με ανακοίνωση του ο Σύλλογος Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου καταγγέλλει, ''την επικίνδυνη κυβερνητική πολιτική που ασκείται στον τομέα της Δημόσιας Υγείας, βάζοντας καθημερινά σε κίνδυνο την υγεία  εργαζομένων και  ασθενών.'' Η ανακοίνωση αναφέρει:

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Έρχονται ισχυρές καταιγίδες

0
0
0
s2smodern

Σύμφωνα με το έκτακτό δελτίο επιδείνωσης καιρού που εκδόθηκε από την ΕΜΥ, από τις απογευματινές ώρες της Τρίτης 26/1/2021 θα εκδηλωθούν ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του ανατολικού αιγαίου που θα συνοδεύονται τοπικά από πολύ θυελλώδεις νοτιοδυτικούς ανέμους, έως 8 μποφόρ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ευχαριστήριο προς την Αδελφότητα Σαμίων

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Στάντζος ευχαριστούν θερμά τον Πρόεδρο της Αδελφότητας Σαμίων κ. Κώστα Αγγελή και το Διοικητικό Συμβούλιο για τη συνεχή τους προσπάθεια προσφέροντας στήριξη στο νησί μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σε λειτουργία τα γραφεία ΔΑΕΦΚ στο δήμο Αν. Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ενημερώνουμε τους δημότες μας ότι, κατόπιν σχετικής ανακοίνωσης της Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Κεντρικής Ελλάδος,  Πέμπτη 21/01/2021 θα λειτουργήσει γραφείο στο δήμο μας καθώς και την Παρασκευή 22/01/2021 κατά τις ώρες: 8:30- 14:30.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Διαμαρτυρία με πορεία για μαθητές και γονείς στη Χώρα

0
0
0
s2smodern

Για τους Μυτιληνιούς με τα πόδια κίνησαν σήμερα το πρωί μαθητές και γονείς του Δημοτικού Σχολείου Χώρας σε μια συμβολική κίνηση διαμαρτυρίας για την απόφαση μεταστέγασης τριών τάξεων σε αυτό του γειτονικού Δ.Δ.. Το δημοτικό σχολείο Χώρας έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τον σεισμό της 3Οης Οκτωβρίου δημιουργώντας προβλήματα στην συνέχιση της εύρυθμης λειτουργίας του. Δείτε το ρεπορτάζ του samostimes

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Συνεχίζεται η ένταση στην εκπαίδευση

0
0
0
s2smodern

Σε... ανέκδοτο και κακό μάλιστα, τίνει να εξελιχθεί το θέμα της μεταστέγασης του Δημοτικού Σχολείου Βαθέος.

Το σχολείο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές από τον σεισμό της 30ης Οκτωβρίου και σχεδόν τρείς μήνες μετά η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης δεν μπορεί να πάρει μια οριστική απόφαση για το πού θα μεταστεγαθούν οι μαθητές.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαδικτυακές Συναντήσεις Υποστήριξης για εκπαιδευτικούς από τον "Φάρο"

0
0
0
s2smodern

Ο "Φάρος" προσκαλεί τους εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων και ειδικοτήτων των 3 νησιών μας να συμμετέχουν στον νέο κύκλο συναντήσεων που διοργανώνει, για πρώτη φορά μέσω διαδικτύου, με στόχο την υποστήριξη στον ψυχοπαιδαγωγικό τους ρόλο και την προσωπική τους ενδυνάμωση. Οι συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών η καθεμία, θα πραγματοποιούνται ανά 15νθήμερο μέσω της πλατφόρμας Zoom. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα του "Φάρου", 22730.23443,87070-1.

e-genius.gr ...intelligent web software