elenfrdeitrues

Συλλυπητήρια για την απώλεια του Γιώργου Σπυρόπουλου

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου και το Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια για την απώλεια του αγαπητού σε όλους μας Γιώργου Σπυρόπουλου,

Συνέχεια ανάγνωσης

Έναρξη λειτουργίας του γραφείου Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων

0
0
0
s2smodern

Ο Σύλλογος Επιχειρηματιών Ενοικιαζόμενων Δωματίων & Διαμερισμάτων Ν.Σάμου,ενημερώνει τα μέλη του σχετικά με την έναρξη λειτουργίας του γραφείου του επί της οδού Γυμνασιάρχου Κατεβαίνη 16, στην πόλη της Σάμου. Το γραφείο θα ξεκινήσει να λειτουργεί την Τετάρτη 01 Ιουλίου και θα λειτουργεί καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς Τρίτη 30 Ιουνίου

0
0
0
s2smodern

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει για αρκετές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς υπάρχει για αρκετές περιοχές της Ελλάδας, σύμφωνα με τον Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Συγκεκριμένα γι' αύριο Τρίτη 30 Ιουνίου, προβλέπεται υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) σε Κρήτη, Δωδεκάνησα, Σάμο, Χίο & Ικαρία.

Προσοχή! Διακοπή κυκλοφορίας το Σάββατο

0
0
0
s2smodern

Το Σάββατο 27/06/2020 και από ώρα 18:30 έως 20:00, θα ισχύσειτο Σάββατο 27/06/2020 και από ώρα 18:30 έως 20:00, θα ισχύσει καθολική διακοπή της κυκλοφορίας και στα δύο ρεύματα της παραλιακής οδού από τον κόμβο Μαλαγαρίου έως το πρώην περίπτερο ΖΑΧΑΡΑΚΗ, προκειμένου να διεξαχθεί αγώναςδρόμου αφιερωμένος στην πάλη ενάντια στα ναρκωτικά.Επιπρόσθετα, στο τμήμα από την πλατεία ΠΥΘΑΓΟΡΑ έως το πρώην περίπτερο ΖΑΧΑΡΑΚΗ θα ισχύσουν ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας δεν θα επιτρέπεται η διέλευση κανενός τύπουοχήματος, παρά μόνο του ασθενοφόρου και τυχόν έκτακτων περιστατικών υγείας.

4th YouSmile Awards: Τα παιδιά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το καλύτερο. Ας τα εμπιστευτούμε!

0
0
0
s2smodern

Σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με πρωταγωνιστές μαθητές και μαθήτριες, εκπαιδευτικούς και γονείς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν διαδικτυακά για τέταρτη χρονιά τα καθιερωμένα πλέον YouSmile Awards, την Tετάρτη 24 Ιουνίου 2020, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και κεντρικό μήνυμα: Τα παιδιά έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τον κόσμο μας προς το καλύτερο. Ας τα εμπιστευτούμε!

Συνέχεια ανάγνωσης

Δήμος Ανατολικής Σάμου, παράδοση τάμπλετ σε σχολεία

0
0
0
s2smodern

Σύγχρονος ηλεκτρονικός εξοπλισμός (tamblet), σε όλα τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ανατολικής Σάμου, παραδόθηκαν σήμερα το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου από την Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή. Ο εξοπλισμός παραδόθηκε για την υλοποίηση της εξ αποστάσεως διδασκαλίας και τις νέες μορφές μάθησης που έχουν προκύψει, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19.

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο περίπατος του κόστισε την ζωή του

0
0
0
s2smodern

Τραγική κατάληξη είχε η καθιερωμένη βόλτα στην εξοχή για έναν άντρα μεγάλης ηλικίας στην περιοχή του Καρλοβάσου το μεσημέρι της Κυριακής. Συγκεκριμένα: 

Συνέχεια ανάγνωσης

Άμεση επέμβαση Π.Υ., εθελοντών και απλού κόσμου απέτρεψαν την επέκταση της φωτιάς

0
0
0
s2smodern

Η άμεση αντίδραση απέτρεψε τα χειρότερα το απόγευμα της Κυριακής 22 Ιουνίου στο Ηραίον της Σάμου, όταν ξέσπασε φωτιά σε καλαμιώνα πίσω από την ταβέρνα Πανσέληνος.

Η πυρκαγιά έγινε αντιληπτή στις 17 και 45 όταν και ειδοποιήθηκε η Π.Υ Σάμου, όχημα της οποίας έφθασε άμεσα και μαζί με 2 οχήματα εθελοντικών κλιμακίων επιχείρησαν στην κατάσβεση. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Ο Δήμος Α. Σάμου για το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας

0
0
0
s2smodern

Την Παρασκευή, 19-06-2020, ο Δήμαρχος κ. Γεώργιος Στάντζος, απέστειλε προσωπική επιστολή, στον κ.  Ευάγγελο Ζημάλη, Πρόεδρο του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Αιγαίου - Παλαιοντολογικού Μουσείου Μυτιληνιών Σάμου - Ιδρύματος Κων/νου & Μαρίας Ζημάλη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του κατά τη διάρκεια της οποίας ενημερώθηκε για τις δυσκολίες λειτουργίας του Μουσείου.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software