Ξεκινούν οι αιτήσεις για οικονομική στήριξη της μελισσοκομίας

0
0
0
s2smodern

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου , σας γνωστοποιεί ότι οι μελισσοκόμοι του Νομού Σάμου μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις για συμμετοχή στις παρακάτω δράσεις της μελισσοκομίας , για το έτος 2021  :

Συνέχεια ανάγνωσης

ΔΕΗ: Παράταση προθεσμίας υποβολής δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο

0
0
0
s2smodern

Η ΔΕΗ παρατείνει την προθεσμία υποβολής των απαιτούμενων δικαιολογητικών για το Αγροτικό τιμολόγιο έως την 31η Μαρτίου 2021. Σημειώνεται ότι η ΔΕΗ, εφαρμόζοντας τη σχετική νομοθεσία για την εκκαθάριση του Μητρώου των δικαιούχων του Αγροτικού τιμολογίου, ξεκίνησε τη διαδικασία από το 2014. Η ΔΕΗ καλεί εκ νέου τους αγρότες να τακτοποιήσουν τις εκκρεμότητές τους, προς την εταιρεία, ειδικά εκείνους που για οποιοδήποτε λόγο έχουν διακόψει την αγροτική τους δραστηριότητα και συνεχίζουν παράτυπα να απολαμβάνουν τα προνόμια του αγροτικού τιμολογίου.

Προχωρούν εντατικά οι διαδικασίες στη Σάμο και αυξάνεται η χρηματοδότηση από την Κυβέρνηση

0
0
0
s2smodern

Την Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2020, πραγματοποιήθηκε η τρίτη διαδικτυακή συνάντηση της άτυπης ομάδας συντονισμού υπό τον Γενικό Γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστο Τριαντόπουλο, στην οποία συμμετέχουν ο Μητροπολίτης Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών, κ. Ευσέβιος, ο Βουλευτής Σάμου, κ. Χριστόδουλος Στεφανάδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Βασίλειος Πανουράκης, ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιος Στάντζος, ο Δήμαρχος Δυτικής Σάμου, κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου, κ. Μάνος Βαλής, καθώς και ο Πρόεδρος και Μέλη του Επιμελητηρίου Σάμου. 

Συνέχεια ανάγνωσης

Σάμος: Στα 3,5 εκατ. οι απαιτήσεις αποζημιώσεων από τον σεισμό για τις ασφαλιστικές

0
0
0
s2smodern

Στο πλαίσιο της διερεύνησης των οικονομικών συνεπειών από τις ζημιές που προκλήθηκαν από την σεισμική ακολουθία με επίκεντρο το νησί της Σάμου, όπου το κύριο γεγονός συνέβη στις 30 Οκτωβρίου 2020, η Ε.Α.Ε.Ε. διεξήγαγε έρευνα σχετικά με την πρώτη εκτίμηση των ζημιών που είχαν αναγγελθεί στις Ασφαλιστικές Επιχειρήσεις – Μέλη, αναφορικά με το συγκεκριμένο περιστατικό.

Τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα από τις απαντήσεις αυτές έχουν ως εξής :

Συνέχεια ανάγνωσης

Εορταστικές προσφορές σε γεωργικά εφόδια από την ΕΟΣ

0
0
0
s2smodern

Ο Συνεταιρισμός της Σάμου, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς ανακοινώνει 20ήμερο ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ  για ΟΛΟΥΣ (από 10 έως και 31 Δεκεμβρίου 2020) στα καταστήματα γεωργικών εφοδίων του ΕΟΣ Σάμου σε Μαλαγάρι και Καρλόβασι.

Οι μελισσοκόμοι πρέπει να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης

0
0
0
s2smodern

Η Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου , γνωστοποιεί ότι οι μελισσοκόμοι πρέπει να δηλώσουν τις κυψέλες διαχείμασης υποβάλλοντας αίτηση – δήλωση στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου  το αργότερο μέχρι 31/12/20120 .

Συνέχεια ανάγνωσης

Ανακοίνωση Καταστήματος Εθνικής Τράπεζας Σάμου

0
0
0
s2smodern

Αγαπητοί πελάτες της Εθνικής Τράπεζας,

Όλοι εμείς στην Τράπεζα λυπούμαστε που, λόγω του πρόσφατου σεισμού και των ζημιών που προκλήθηκαν, δεν ήταν προσωρινά εφικτό να εξυπηρετούνται συναλλαγές μέσω ΑΤΜ στο Κατάστημα Σάμου. Σας ενημερώνουμε ότι καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας. Στο πλαίσιο αυτό, έχει ήδη εγκατασταθεί νέο ΑΤΜ εντός του Καταστήματος, το οποίο λειτουργεί κανονικά, ενώ, σύντομα, θα εγκαταστήσουμε και ένα ακόμα ΑΤΜ εκτός του Καταστήματος.

Επιπλέον, σας ενημερώνουμε ότι για αναλήψεις μετρητών που θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Οκτωβρίου έως και τις 31 Δεκεμβρίου με κάρτες της Εθνικής Τράπεζας σε ΑΤΜ άλλων Τραπεζών στη Σάμο, οι χρεώσεις θα καλυφθούν από την Εθνική Τράπεζα. Η προμήθεια, δηλαδή, που θα εμφανίζεται στο απόκομμα της συναλλαγής σας δε θα χρεώνεται στο λογαριασμό σας, και όσες έχουν ήδη χρεωθεί, θα επιστραφούν.

Τέλος, για την ταχύτερη, ευκολότερη και ασφαλέστερη - από κάθε άποψη -  διεκπεραίωση των καθημερινών σας συναλλαγών, σας προτρέπουμε να χρησιμοποιείτε τις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες, οι οποίες καλύπτουν ένα σημαντικό πλήθος τραπεζικών αναγκών. 

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.
Κατάστημα Εθνικής Τράπεζας Σάμου

8 μέτρα για την σεισμόπληκτη Σάμο ανακοίνωσε το υπ. οικονομικών

0
0
0
s2smodern

samostimes samos seismos

 

Στην ανακοίνωση παρεμβάσεων για την αρωγή και στήριξη των νομικών και φυσικών προσώπων που επλήγησαν από τον σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020 και τα φαινόμενα που ακολούθησαν, προχώρησε σήμερα το υπουργείο Οικονομικών. Τα μέτρα ανακοινώνονται σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ). Αναλυτικά τα 8 μέτρα:

Συνέχεια ανάγνωσης

Στη Σάμο ο Γ Γ Οικονομικής Πολιτικής για τα μέτρα στήριξης από τον σεισμό

0
0
0
s2smodern

Τη Σάμο επισκέφτηκε χθες, Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, προκειμένου να συνεργαστεί με εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και παραγωγικών φορέων, καθώς και να μιλήσει με επιχειρηματίες, στο πλαίσιο διαβούλευσης με τους τοπικούς θεσμούς και ενημέρωσής τους σχετικά με τα μέτρα που προωθεί το Υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με τα συναρμόδια υπουργεία.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software