officeart horizontal  

 

Οικονομία

Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στηρίζει τον πρωτογενή τομέα

13 Νοε, 2018 - 10:11
Η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου στηρίζει τον πρωτογενή τομέα

Ένα ακόμα ισχυρό ''όπλο'' για τους παραγωγούς μας προσφέρει η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου και η Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, αποτέλεσμα της έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε  συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και άλλους επιστημονικούς φορείς.

Τα αποτελέσματα της έρευνας με τίτλο «Τα αγαθά της φύσης μας. Η Ανάπτυξη του Αγροδιατροφικού Τομέα στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου».παρουσιάστηκαν το απόγευμα της Δεύτερας, 12 Νοεμβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Περιφερειακής Εντότητας. Από την παρουσίαση των ερευνητώ προκύπτει ότι αναπτύσοντας καινοτόμα και πρωτοποριακή μεθοδολογία, τα νησιά του Βορείου Αιγαίου και ειδικά η Σάμος, μπορεί να αναδείξη  τα συγκριτικά πλεονεκτήματα σε προϊόντα όπως της ελιάς  και των βοτάνων.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν η Π. Βορείου Αιγαίου κυρία  Χριστιάνα Καλογήρου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου κ. Νίκος Κατρακάζος,ο καθηγητής αναλυτικής χημείας Ε.Κ.Π.Α. Νικόλαος Θωμαΐδης, Ο φαρμακοποιός και χημικός φαρμάκων Ευάγγελος Αξιώτης και ο καθηγητής του τμήματος φαρμακευτικής Ε.Κ.Π.Α. κ. Λέανδρος Σκαλτσούνης

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software