Οικονομία

Νέο επενδυτικό σχέδιο για ξενοδοχείο 4 Αστέρων στο Βαθύ της Σάμου

14 Φεβ, 2020 - 10:02
Νέο επενδυτικό σχέδιο για ξενοδοχείο 4 Αστέρων στο Βαθύ της Σάμου

Η Σάμο και τα νησιά του Β.Α. Αιγαίου μπορεί να αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας των μεταναστευτικών ροών αλλά παρόλα αυτά κάποιοι συνεχίζουν να επενδύουν στον τόπο τους πάνω στον τουρισμό. Τα ευχάριστα νέα έρχονται από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου  η οποία προχώρησε στην έγκριση επιχορήγησεις  επενδυτικού σχεδίου για ξενοδοχείο 4 αστέρων στο Βαθύ της Σάμου.

Αναλυτικά, η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της υπό σύσταση επιχείρησης ΣΤΑΜΑΤΙΑ ΛΟΥΤΡΑΡΗ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, που αναφέρεται στην ίδρυση ξενοδοχείου 4 αστέρων με αξιοποίηση αργούντος δυναμικού, δυναμικότητας 40 δωματίων και 92 κλινών στη θέση Μαλαγάρι,  στο Βαθύ της Σάμου, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 1.418.239,30 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 1.418.239,30 ευρώ.

Επίσης η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου ενέκρινε το επενδυτικό σχέδιο της επίσης υπό σύσταση επιχείρησης Δ.ΑΝΔΡΕΑΔΗΣ - Μ. ΛΥΚΟΥΡΗ Ο.Ε, που αναφέρεται στη δημιουργία ξενοδοχείου boutique hotel, 3 αστέρων, στη Χίο, συνολικού επιλέξιμου κόστους ίσου με 509.287,79 ευρώ και συνολικού ενισχυόμενου κόστους ίσου με 509.287,79 ευρώ.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι