Οικονομία

ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΑ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

15 Σεπ, 2020 - 07:09
ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΤΑ ΣΑΜΙΩΤΙΚΑ ΚΡΑΣΙΑ

«Πολύτιμο» κομμάτι της πατρίδας μας, χαρακτήρισε το Καστελόριζο η πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κατά την παρουσία της στον εορτασμό της 77ης επετείου απελευθέρωσης του νησιού, που εφέτος έχει ιδιαίτερη σημασία. 

ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ 3

Σε αυτές τις στιγμές υψηλού συμβολισμού, τα «πολύτιμα» κρασιά του ΕΟΣ Σάμου, του ακριτικού νησιού με το αδούλωτο πνεύμα, δεν θα μπορούσαν να μην είναι εκεί, συμμετέχοντας χορηγικά σε εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται για να καταδείξουν την ελληνικότητα του Καστελόριζου αλλά και το ενιαίο ηθικό φρόνημα των νησιωτών.

Η προεδρος της Δημοκρατιας

Στα πλαίσια αυτής της στήριξης στο Καστελόριζο εντάσσεται και ο φιλικός αγώνας ποδοσφαίρου που θα διεξαχθεί την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2020 μεταξύ του Α.Ο Μεγίστης Καστελορίζου και της ΙΡΑ Stars. Η ΙΡΑ ειναι το Ελληνικό Παράρτημα της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και οι παίκτες που θα πάρουν μέρος στον αγώνα, είναι από τη Σάμο, την Καρδίτσα και τα Δωδεκάνησα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί με την υποστήριξη του Δήμου Μεγίστης και τα κρασιά του ΕΟΣ Σάμου θα έχουν, ακόμη μια φορά, ισχυρό «αγωνιστικό» παρόν. 

Σημειώνεται ότι κρασιά του ΕΟΣ Σάμου πλαισίωσαν τιμητικά και το 4ο Φεστιβάλ Καστελόριζου «Πέρα από τα σύνορα», μια γιορτή κινηματογράφου και πολιτισμού που διοργανώθηκε με επιτυχία από το Ίδρυμα Ιστορικών Μελετών (ΙΔΙΣΜΕ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών. Επίσης, κατά την αναγόρευση της προέδρου της Δημοκρατίας σε επίτιμη δημότη Αγαθονησίου, το δώρο-σύμβολο εκτίμησης και ελληνικότητας των νησιών, ήταν το σαμιώτικο κρασί! 

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι