elenfrdeitrues

Νίκος Καραβοκυρός: ''Έχουμε σχέδιο για τον πρωτογενή τομέα. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΑΜΟ μπορούμε.''

0
0
0
s2smodern

Κύριε Καραβοκυρέ, είστε ένας άνθρωπος που ασχολείται έντονα με τον πρωτογενή τομέα. Τι σας έσπρωξε στο να είστε υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές;

Αυτή ακριβώς η απασχόληση μου με τον πρωτογενή τομέα. Η ανάπτυξη του αγροτικού τομέα είναι ένα στοίχημα που πρέπει και μπορεί να κερδηθεί στο νέο Δήμο Σάμου. Ο πρωτογενής – αγροτικός τομέας του Δήμου Σάμου  αποτελεί σήμερα έναν σημαντικό τομέα της τοπικής οικονομίας στον οποίο απασχολείται ένα μεγάλο μέρος των συμπατριωτών μας. Επίσης υπάρχει σημαντικός αριθμός συνδεδεμένων επιχειρήσεων στο δευτερογενή (μεταποίηση) και τριτογενή (εμπόριο – υπηρεσίες) τομέα, που εξαρτώνται από την αγροτική δραστηριότητα. Η αγροτική δραστηριότητα (γεωργία – κτηνοτροφία) συμβάλλει σε μεγάλο βαθμό τόσο στη διατήρηση του κοινωνικού ιστού του Δήμου Σάμου, ιδιαίτερα στα απομακρυσμένα και ορεινά χωρία του Δήμου, όσο και στη διατήρηση του φυσικού τοπίου και των φυσικών πόρων της περιοχής (γεωργική γη, βοσκότοποι).

Συνέχεια ανάγνωσης

Μεγάλη συγκέντρωση Χριστόφα στη Μυτιλήνη

0
0
0
s2smodern

Μια μεγαλειώδης συγκέντρωση στο κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης, που αποδείχθηκε μικρό για να χωρέσει τον κόσμο που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», μετατράπηκε σε σαφέστατο μήνυμα νίκης, που έστειλε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτης Χριστόφας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Στήριξη σε Καλογήρου και Κατρακάζο από την Όλγα Κεφαλογιάννη

0
0
0
s2smodern

Σαφές μήνυμα για την στήριξη στο ψηφοδέλτιο της Χριστιάνας Καλογήρου στην Περιφέρεια και στον Νίκο Κατρακάζο στον Δήμο έστειλε από το Πυθαγόρειο της Σάμου η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πρώην υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη στο πλαίσιο της εκδήλωσης με θέμα «Σάμος. Τουρισμός Δύναμη Ανάπτυξης» που διοργάνωσε η Περιφέρεια Β. Αιγαίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Σάμος. Τουρισμός, Δύναμη Ανάπτυξης»

0
0
0
s2smodern

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου διοργανώνει το Σάββατο, 18 Μαΐου, στις 19:00, στο Δημαρχιακό Μέγαρο Πυθαγορείου, εκδήλωση με θέμα: «Σάμος. Τουρισμός, Δύναμη Ανάπτυξης».

Συνέχεια ανάγνωσης

Ολοκλήρωση επισκέψεων συνδυασμού «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ»

0
0
0
s2smodern

O συνδυασμός “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ” , ολοκλήρωσε τον πρώτο κύκλο επισκέψεων , στα όμορφα χωριά του νέου Δήμου Δυτικής Σάμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Παρουσίασε πρόγραμμα και υποψήφιους στη Σάμο ο Παναγιώτης Χριστόφας

0
0
0
s2smodern

Με σημαντική συμμετοχή πολιτών πραγματοποιήθηκαν δύο ανοικτές συναντήσεις στη Σάμο, από τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Παναγιώτη Χριστόφα.

Συνέχεια ανάγνωσης

«Η κοινωνική συνοχή είναι η προϋπόθεση για να υπάρξουν και αναπτυξιακοί ανασχεδιασμοί και παραγωγικοί αναπροσανατολισμοί»

0
0
0
s2smodern

«Η κοινωνική συνοχή είναι η προϋπόθεση για να υπάρξουν και αναπτυξιακοί ανασχεδιασμοί και παραγωγικοί αναπροσανατολισμοί»

Συνέχεια ανάγνωσης

Προσφυγικό – Μεταναστευτικό: ένα ζήτημα που πρέπει να λυθεί

0
0
0
s2smodern

Τα τελευταία χρόνια, το προσφυγικό – μεταναστευτικό ζήτημα έχει μετεξελιχτεί σε ένα μείζων πρόβλημα για το νησί μας. Δυστυχώς όμως, οι έως τώρα τοπικοί άρχοντες δεν έδρασαν ουσιαστικά και έτσι το πρόβλημα διαιωνίστηκε με πολλές αρνητικές συνέπειες για τον τόπο μας.

Συνέχεια ανάγνωσης

Απαράδεκτη λαθροχειρία από την παράταξη Σπιλάνη(Δήλωση Αγλαΐας Κυρίτση)

0
0
0
s2smodern

Έκπληξη και οργή προκαλεί η απαράδεκτη και ψευδής διατύπωση στο έντυπο της παράταξης του κ. Γιάννη Σπιλάνη «Συμπαράταξη Πολιτών του Βόρειου Αιγαίου» ότι «είμαστε το μήνυμα ενότητας που συγκροτήθηκε από τρεις διαφορετικές παρατάξεις αυτής της περιόδου, το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΖΩΗΣ, τον ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΕΜΟ και τη ΓΟΝΙΜΗ ΓΡΑΜΜΗ, που όλο το προηγούμενο διάστημα δώσαμε μάχες στο Περιφερειακό Συμβούλιο...».

Συνέχεια ανάγνωσης

Εκδήλωση Μιχάλη Αγγελόπουλου, Υποψήφιου Ευρωβουλευτή ΝΔ

0
0
0
s2smodern

Στην κατάμεστη αίθουσα διαλέξεων του Ιδρύματος Θεοχαράκη παρουσιάστηκε το νέο βιβλίο του Μιχάλη Αγγελόπουλου, υποψήφιου Ευρωβουλευτή με τη ΝΔ και μέχρι πρόσφατα, Δημάρχου Σάμου.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software