Τέλος προθεσμίας υποβολής αιτήσεων για το πρόγραμμα ενίσχυσης επιχειρήσεων λόγω Covid στην Π.Β.Α

0
0
0
s2smodern

Ολοκληρώθηκε χτες 14.01.2021 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο Πρόγραμμα Στήριξης των Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid 19, μετά από σχετική πρόσκληση της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου.

Συνέχεια ανάγνωσης

Διαβούλευση για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025

0
0
0
s2smodern

Άλλη μία συνάντηση ενημέρωσης και διαβούλευσης για το Περιφερειακό Πρόγραμμα Ανάπτυξης 2021-2025 πραγματοποιήθηκε σήμερα στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, παρουσία του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνου Μουτζούρη και του Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειας Απόστολου Αλατζά.

Συνέχεια ανάγνωσης

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ: ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΜΙΑΣ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

0
0
0
s2smodern

Κυβέρνηση και κυβερνητικοί αυτοδιοικητικοί έχουν αποφασίσει να θυσιάσουν τα νησιά μετατρέποντας τα σε ασπίδα της Ευρώπης, δίνοντας στο προσφυγικό "αναπτυξιακό χαρακτήρα" αφού θα επενδύσουν πολλά εκατομμύρια στα νησιά μας, με τρόπο που θα συντηρήσει την εκλογική της πελατεία, τονίζει σε δελτίο τύπου που εξέδωσε η παράταξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου  ''ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ''. Αναλυτικά αναφέρει:

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Ν.Δ. Σάμου ευχαριστεί την κυβέρνηση

0
0
0
s2smodern

Με μια μακροσκελή της ανακοίνωση η νομαρχιακή επιτροπή του κόμματος της Ν.Δ. στη Σάμο, ευχαριστεί την κυβέρνηση για το ενδιαφέρον που επέδειξε ώστε να συνδράμει τους κατοίκους του νησιού μετά τον καταστροφικό σεισμό των 7 R της 30ης Οκτωβρίου του 2020. Αναλυτικά:

Συνέχεια ανάγνωσης

Επίσκεψη Γενικών Γραμματέων υπουργείων της κυβέρνησης στη Σάμο

0
0
0
s2smodern

Επίσκεψη πραγματοποίησαν  στο νησί μας, ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής και συντονιστής των ενεργειών για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό κ. Χρήστος Τριαντόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Χωρικού Σχεδιασμού & Αστικού Περιβάλλοντος κ. Ευθύμιος Μπακογιάννης και ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής & Ναυτιλιακών Επενδύσεων κ. Ευάγγελος Κυριαζόπουλος συνοδευόμενοι από το Βουλευτή Ν. Σάμου, κ. Χριστόδουλο Στεφανάδη.

Συνέχεια ανάγνωσης

Π.Ε Β. Αιγαίου: 76% μείωση το 2020 των μεταναστών

0
0
0
s2smodern

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου χαιρετίζει την προσπάθεια που πραγματοποιήθηκε από τις αρμόδιες αρχές και επιτεύχθηκε η κατά 76% μείωση το 2020 των μεταναστών, οι οποίοι πέρασαν κατά παράνομο τρόπο τα σύνορα της Ελλάδας

Συνέχεια ανάγνωσης

Λαϊκή Συσπείρωση: Τεράστιες ευθύνες του Δήμου Ανατολικής Σάμου για το άνοιγμα των σχολείων

0
0
0
s2smodern

Η κυβέρνηση ανακοίνωσε το άνοιγμα των δημοτικών , νηπιαγωγείων και Ειδικών σχολείων για την Δευτέρα 11 Γενάρη και την έναρξη της τηλεκπαίδευσης στα Γυμνάσια και Λύκεια. Κι’ όμως, από τότε που έκλεισαν με το τελευταίο lockdown, καθώς και όλο το προηγούμενο διάστημα από τον Μάρτη του 2020, δεν έγινε απολύτως τίποτα που να διασφαλίζει την υγιεινή και ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών.

Αγνόησαν τα αιτήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας για μέτρα προστασίας της υγείας, για τμήματα 15 μαθητών, για επαναλαμβανόμενα τεστ σε μαθητές και εκπαιδευτικούς , για διορισμούς των δασκάλων και καθηγητών που απαιτούνται, για επαρκή και δωρεάν χορήγηση μέσων προστασίας και προσλήψεις μόνιμου προσωπικού καθαριότητας. Λοιδόρησαν, συκοφάντησαν και χτύπησαν με τα ΜΑΤ τις μαθητικές κινητοποιήσεις που διεκδικούσαν το ασφαλές άνοιγμα των σχολείων.

 Τεράστιες ευθύνες έχει και η δημοτική αρχή Ανατολικής Σάμου γιατί κινείται στη λογική της διαχείρισης της υπάρχουσας απαράδεκτης κατάστασης, χωρίς να διαμαρτύρεται και να διεκδικεί λύσεις.

Συνέχεια ανάγνωσης

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τις αλλαγές στην Παιδεία, που στόχο έχουν τον αποκλεισμό παιδιών λαϊκών οικογενειών από τα Πανεπιστήμια

0
0
0
s2smodern

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει τις αλλαγές στην Παιδεία, που στόχο έχουν τον αποκλεισμό παιδιών λαϊκών οικογενειών από τα Πανεπιστήμια και από τη γενικότερη μόρφωση, και στηρίζει τις κινητοποιήσεις των μαθητών που πραγματοποιούνται την ΤΡΙΤΗ 22-12 & ΤΕΤΑΡΤΗ 23-12-2020

Συνέχεια ανάγνωσης

Ερώτηση Α. Μιχαηλίδη για την αντιμετώπιση ζημιών σε μνημεία της Σάμου και Ικαρίας λόγω του σεισμού

0
0
0
s2smodern

Ερώτηση Α. Μιχαηλίδη στην Υπουργό Πολιτισμού για την αντιμετώπιση ζημιών που προκλήθηκαν σε μνημεία της Σάμου και της Ικαρίας λόγω του πρόσφατου σεισμού

Συνέχεια ανάγνωσης

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού με τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου

0
0
0
s2smodern

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Γεώργιος Στάντζος υποδέχτηκε  τον Αντιπεριφερειάρχη Προγραμματισμού, Βιομηχανίας & Ενέργειας Β. Αιγαίου - Επικεφαλής συνδυασμού «ΤΟΛΜΑΜΕ για το Βόρειο Αιγαίο», κ. Παναγιώτη Χριστόφα, τον Περιφερειακό Σύμβουλο, κ.Νικόλαο Τριανταφύλλου, τον Εκτελεστικό Γραμματέα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου κ. Απόστολο Αλατζά και τον Άμισθο Περιφερειακό Σύμβουλο σεθέματα Πολιτικής Προστασίας, κ. Νικόλαο Βασιλείου.

Συνέχεια ανάγνωσης

e-genius.gr ...intelligent web software