officeart horizontal  

 

Πολιτική

Κ. Μητσοτάκης: ιδεοληψία, ανικανότητα, αδιαφάνεια και κυνισμός, στο μεταναστευτικό

2 Οκτ, 2018 - 07:10
Κ. Μητσοτάκης: ιδεοληψία, ανικανότητα, αδιαφάνεια και κυνισμός, στο μεταναστευτικό

Την Σάμο επισκέφθηκε σήμερα, Τρίτη 2 Οκτωβρίου, ο Αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης  κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνοδευόμενος από τον Γραμμάτεα του κόμματος κ. Αυγενάκη και τον υπεύθυνο μεταναστευτικής πολιτικής κ. Μ. Βαρβιτσιώτη, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης προσφύγων και μεταναστών στο Βαθύ της Σάμου.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 2

Εκεί ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωθηκε για την επικρατούσα κατάσταση απο την διοικήτρια του κέντρου κ. Νιούτσικου ενώ μπόρεσε να διαπιστώσει και ιδίοις όμμασι την κατάσταση που επικρατεί εντός και γύρω απο τις εγκαταστάσεις με πολλούς από τους μετανάστες/ πρόσφυγες να διαβιούν στο ύπαιθρο σε σκηνές.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 13

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτήρισε εξοργιστικό το γεγονός ότι -ενώ η χώρα μας έχει στη διάθεσή της 1,6 δισ. ευρώ- υπάρχουν σήμερα αυτές οι συνθήκες στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 9

Όπως σημείωσε, στο ζήτημα του προσφυγικού, από την πλευρά της κυβέρνησης, συνυπάρχει η ιδεοληψία, η ανικανότητα, η αδιαφάνεια και ο κυνισμός. « Ιδεοληψία, γιατί κάποιοι πιστεύουν ότι τα σύνορα της Ελλάδας, που είναι και σύνορα της Ευρώπης, δεν πρέπει να φυλάσσονται. Ανικανότητα διαχειριστική, γιατί υπάρχουν οι συνθήκες που είδα. Αδιαφάνεια, γιατί δεν είναι δυνατόν να έχουν διατεθεί στη χώρα τόσα κονδύλια και να επικρατούν αυτές οι συνθήκες. Και θα αναμένουμε και εμείς με ενδιαφέρον την έρευνα που διεξάγεται για το αν υπάρχουν πραγματικά περιστατικά κακοδιαχείρισης ευρωπαϊκών πόρων. Και κυνισμός, γιατί όλη αυτοί που υποστηρίζουν πως είναι ανθρωπιστές, τους καλώ να έρθουν εδώ να δουν τις πραγματικές συνθήκες» δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης συνοδεία του Δημάρχου Σάμου κ. Αγγελόπουλου και της Περιφερειάρχου κυρίας Χριστιάνας Καλογήρου, του προέδρου της ΝΟΔΕ Βασίλη Πανουράκη και άλλων στελεχών, μετέβηκε στην πόλη του Καρλοβάσου.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 21

Αφού επισκέφθηκε το Κέντρο Υγείας και είχε μια σύντομη συνομιλία με τον διευθυντή  κ. Γ. Υφαντή, γιατρούς, προσωπικό και απλούς πολίτες, στη συνέχεια περιηγήθηκε στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 38

 

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 54

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 55

 

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 45

Στο κοσμηματοπωλείο του κ. Δροσινού ο πρόεδρος της Ν.Δ. είχε εγκάρδιο χαιρετισμό με τους ανθρώπους του καταστήματος, δέχθηκε να φωτογραφιθεί μαζί τους με τα κινητά τους τηλέφωνα (selfie) ενώ έγινε και αποδέκτης ενός αναπάντεχου δώρου, μια μικρή καρφίτσα με το αστέρι της Βεργίνας και την παράκκλιση να μην επιτρέψει να περάσει από την βουλή η μετανομασία της FYROM.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 58

Στο Καρλόβασι ο πρόεδρος της Ν.Δ. συνάντησε και τον κ. Θαλασσινό Θαλασσινό (σ.σ. τελευταίο χρονικά ''γαλάζιο'' βουλευτή του νησιού) με το οποίο είχε εγκάρδια συνομιλία.

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 67

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 68

samostimes samos MITSOTAKIS 2018 OKT 69

Απο το Καρλόβασι ο κ. Μητσοτάκης επέστρεψε στην πόλη της Σάμου όπου περπάτησε στον εμπορικό δρόμο της πόλης και στη συνέχεια συμμετείχε σε ανοικτή σύσκεψη με παραγωγικούς φορείς του τόπου, όπου του κατατέθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το νησί σε σειρά ζητημάτων όπως η υγεία, το μεταναστευτικό και η περίφημη νησιωτικότητα .

Αμμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης μίλησε σε στελέχη του κόμματος του στην αίθουσα εκδηλώσεων κεντρικού ξενοδοχείου, όπου τόνισε τόσο στην αρχή όσο και στο τέλος της σύντομης τοποθέτησης του την ανάγκη για ενότητα όλων των στελεχών και συνεχή εκλογική επαγρύπνιση.

Τέλος ο κ. Μητσοτάκης υποσχέθηκε ότι θα επισκεφθεί τη Σάμο και στην προεκλογική περίοδο αλλά και στη συνέχεια ως Πρωθυπουργός, αν ο λαός θελήσει να τον εκλέξει.

el da nl en fr de it no es tr

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΩΡΑΡΙΟ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

39c3dee7 b040 4c73 b2a3 7d3d40ca772c 

 

 Κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο Youtube samostimes youtube

 

 

2

 

 

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software