officeart horizontal  

 

Πολιτική

Πρόεδρε να ξεκαθαρίσεις ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

2 Οκτ, 2018 - 06:10
Πρόεδρε να ξεκαθαρίσεις ποιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος

Ένταση επικράτησε αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ. κ. Μητσοτάκη σε μέλη και φίλους του κόμματος στη Σάμο, όταν οι Αντιδήμαρχοι Σάμου, κύριοι Σεβαστάκης και Βαλκαμλής, σε έντονο ύφος ζήτησαν από τον αρχηγό του κόμματος να ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Σάμου. 

Τα ...''αίματα άναψαν'' παρουσία του Δημάρχου κ. Αγγελόπουλου και του Αντιπεριφερειάρχη κ. Κατρακάζου, ο οποίος είχε ανακοινώσει την Τρίτη στον ραδιοφωνικό σταθμό Σάμος FM 97.7 ότι θα είναι ανεξάρτητος υποψήφιος για τον Δήμο Σάμου, με τον κ. Βαλκαμλή να φωνάζει ,ενώ στην αίθουσα υπήρχε ακόμα κόσμος, ''εμείς κάναμε αγώνα να τον βγάλουμε και αυτός μας πολεμά από την πρώτη μέρα'' με τον πρόεδρο της Ν.Δ. να ζητά να  χαμηλώσουν οι εντάσεις.

Ο κ. Μητσοτάκη έδειξε να αιφνιδιάζεται από την όλη κατάσταση αλλά ήταν φανερό ότι γνωρίζει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ν.Δ. με την κόντρα των δύο αντρών στο νησί.

Άλλωστε ο πρόεδρος της Ν.Δ. τόσο στο ξεκίνημα όσο και στο τέλος της ομιλίας του αναφέρθηκε στην ανάγκη για ενότητα και επισήμανε προς τους δυο αντιδημάρχους ότι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη στην ηγεσία  και προσωπικά στον ίδιο.

el da nl en fr de it no es tr

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Βαθύ Σάμου

Εφημερεύοντα Φαρμακεία Καρλόβασι

e-genius.gr ...intelligent web software