Γράφτηκε στις . Δημοσιεύτηκε στο Πολιτική

Στήριξη στον υποψήφιο Δήμαρχο Θ. Παπαθεοφάνους από την Ν.Ε. του ΚΙΝ.ΑΛ.

0
0
0
s2smodern

Την στήριξη της στον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Σάμου, κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους εξέφρασε με γραπτή της ανακοίνωση η Νομαρχιακή Επιτροπή Σάμου του Κινήματος Αλλαγής.

Στην ίδια ανακοίνωση εκφράζεται και η στήριξη προς τον υποψήφιο Περιφερειάρχη κ. Παναγιώτη Χριστόφα, ο οποίος θα ηγηθεί του συνδυασμού στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018 ύστερα από συνεδρίαση της Νομαρχιακής Επιτροπής Σάμου του Κινήματος Αλλαγής , τα μέλη της αποφάσισαν ομόφωνα την καθολική στήριξη του υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια Β. Αιγαίου κ. Παναγιώτη Χριστόφα και του υποψήφιου Δημάρχου για τον Δήμο Σάμου κ. Θεμιστοκλή Παπαθεοφάνους.

Τα μέλη της Ν.Ε Σάμου του Κινήματος Αλλαγής, στηρίζουν απόλυτα τους εν λόγω υποψηφίους και θα συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις στην επίτευξη του στόχου της τελικής νίκης δίνοντας προοπτικές Ελπίδας στα καθημαγμένα ακριτικά νησιά μας.

Επίσης η Ν.Ε. Σάμου του Κινήματος Αλλαγής  σε απάντηση δημοσιευμάτων του ηλεκτρονικού τύπου, σχετικά με επιστολή του Περιφερειακού Συμβούλου κ. Αλεξάνδρου Λυμπέρη, θα ήθελε να διευκρινίσει τα εξής: Η επιστολή του κυρίου Λυμπέρη με αναφορά στη διαδικασία που έπρεπε να ακολουθηθεί για την επιλογή του υποψηφίου Περιφερειάρχη, βρήκε σύμφωνη την Ν.Ε. του Κινήματος η οποία και στη συνέχεια ενημέρωσε τα αρμόδια όργανα.

Η τήρηση των διαδικασιών είναι σημαντικότερη από τα πρόσωπα για τη δημοκρατική λειτουργία και με ιδιαίτερη ικανοποίηση διαπιστώσαμε ότι οι παρατηρήσεις μας έγιναν δεκτές από τα όργανα του Κινήματος Αλλαγής.